Artist & Event

Ella A

Ella A er en Norsk/Brasiliansk pop artist som blander skandinavisk pop og Latinske rytmer for å skape noe helt nytt på både portugisisk, engelsk og spansk. Det kan sies at Ella A er broen vi har ventet på. I 2022 turnerte Ella i Norge med festivalen Paris Latino, og nylig deltok hun i Melodi Grand Prix. 

Ella, også kjent som Raphaela Antonia Souza Silva, ble født i Belo Horizonte (Brasil) den 6. mars 1998. Hun oppdaget kjærligheten til musikk i en tidlig alder av 2 år, da hun ble introdusert for Sarah Brightmans «La Luna»-konsert og bestemte seg der og da for at hun ville bli operasanger. I det hun vokste opp og ble kjent med sine pop idoler, konverterte hun til pop og dansemusikk. 

Ella A er en Norsk/Brasiliansk pop artist som blander skandinavisk pop og Latinske rytmer for å skape noe helt nytt. Dette er soundet av globaliseringen vi opplever i dag med sanger på både portugisisk, engelsk og spansk. Det kan være rettferdig å si at Ella er broen vi har ventet på.  

Juni 2022 begynte hun å turnere i Norge med festivalen Paris Latino, og nylig deltok hun i semifinalen i Melodi Grand Prix. 

Ella A

Tilbyr alt fra kortere innslag, til helaftens show med DJ og dansere. Hun har også en akustisk lounge pakke hvor hun, sammen med en gitarist, fremfører kjente og kjære låter pakket inn i bossanova rytmer. 

Se Ella A sin Instagramprofil her

Send forespørsel på Ella A

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen