Artist & Event

Øivind Blunck

Skuespilleren Øivind Blunck er uten tvil en av Norges absolutt morsomste komikere og er en meget dyktig sanger. Et engasjement av Blunck er og blir en garanti for en meget vellykket aften, enten vi snakker firmaarrangement eller et åpent show!

Øivind Blunck har en allsidig bakgrunn med mange år på teaterscenen hvor han lærte å respektere både tekst og publikum. Han ble fort hele Norges Øivind og dette har han til stadighet slått fast blant annet i et strålende samarbeid med Hege Schøyen gjennom hele tre kjempesuksesser på scenen–”Bare Gode Venner”, “Fast Følge” og til sist “Sammen Igjen”.

Det skal heller ikke stikkes under stolen hans utrolige morsomme typer fra den brautende Fridtjof fra Ytre Enebakk til den beskjedne “Ugleimitatoren”-bare for nevne noen. Hans bakgrunn fra alle sine roller på teater og showscenen vil forfatterteamet til forestilling “Øivind Blunck Rett og Slett” selvsagt boltre seg i. Tanken er at publikum skal møte en Øivind Blunck de kjenner, men samtidig skal han utvide sitt store nedslagsfelt–så det er god grunn til å glede seg.

I 2015 kom produksjonen “Absolutt Øivind”, en helaftens forestilling hvor Øivind ga publikum høydepunkter fra hans karriere som komiker og sanger. Disse “best of”- forestillingene ble spilt nærmere 80 ganger på scener over hele Norge. Fire år senere, i 2019, var det premiere på «Circus Blunck», en produksjon som fortsatt spilles over hele landet.

[metaslider id=2203 cssclass=»»]

Send forespørsel på Øivind Blunck

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen