Artist & Event

Frode Stang

Den tidligere NRK-profilen er i dag blant våre mest etablerte og allsidige konferansierer og møteledere. Stemmen hans kjenner vi fra hundrevis av dokumentarprogrammer – behagelig og balansert. Frode kan også bistå med planlegging og design av konferanser, samt med presentasjonsrådgivning og coaching av de som skal på scenen.

Aktørene på scenen skal skinne. Det er filosofien til konferansier, debattleder og presentasjons-coach Frode Stang. Når Frode tar på seg et oppdrag, gjør han alltid grundig research på tema og presentasjoner. Han tilbyr også å gi råd om konferansestruktur og dramaturgi, samt TED-talk-trening for de som skal på scenen. Frode Stang er en programleder med glimt i øyet, men er mest opptatt av å hente ut det beste av de som er på scenen.

Mange kjenner Frode som den norske fortelleren på BBCs naturdokumentarer på NRK, en rolle han har hatt i to tiår. Han er også fast konferansier på de store film-konsertene i Oslo Spektrum basert på BBC-serier som Planet Earth 2 og Blue Planet 2.

Tidligere har Frode Stang vært reporter og programleder i NRK-nyhetene og TV-sporten, samt kanalvert på NRK1. I dag jobber han som kommunikasjonsrådgiver og filmprodusent for kunder i ulike bransjer som bl. a. Statkraft, Aker-selskapene, Telenor, Sporveien og Gjensidige. Han er også assosiert partner i konsulentselskapet Varde Hartmark.

Som erfaren TV-programleder, leder han like gjerne digitalt overførte konferanser som tradisjonelle sal-seminarer. Han kan gjennomføre dette på så vel norsk som engelsk.

Vil du ha en ryddig, interessert og tydelig konferansier som vektlegger god formidling av det faglige, velg Frode Stang.

Send forespørsel på Frode Stang

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen