Artist & Event

Gyllene Tider & Freestyle

Gyllene Tider & Freestyle var to av Sveriges mest populære band på 80 tallet. Micke Syd fra Gyllene Tider og Tommy Ekman fra Freestyle har gått sammen om å lage et show med det beste fra Gyllene Tider & Freestyle. Vi kaller det Gyllene Style, og Artist & Event er stolte over å representere dem i Norge.

Micke Syd og Tommy Ekman har høstet stor suksess med sitt show konsept, hvor de fremfører en serie klassikere fra tiden med Gyllene Tider og Freestyle.

Gyllene Style er ren ren spilleglede som publikum ikke kan motstå. Og som Micke uttrykker det: ”Å stå på scenen og synge våre låter etter så mange år gir meg en utrolig kick. Når jeg får gjøre det med en kompis som Tommy blir det hele enda bedre.” Dette vi kaller vi Gyllene Style, og Artist & Event er stolte over å representere dem i Norge.

Tommy Ekmann har også gjort suksess sammen med Christer Sandelin i gruppen Freestyle & Style les om det her!

Gyllene Tider & Freestyle på ditt neste event

Micke og Tommy har høstet suksess med sine klassikere fra Gyllene Tider og Freestyle på festivaler og eventer både i Sverige og Norge.

Ta kontakt kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event Gyllene Style. Showet kan akkompagneres av det aller beste husbandet. Du kan få en singback løsning. Det er også mulig å booke Freestyle sin kvinnelige vokalist Gigi – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Gyllene Tider & Freestyle

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen