om

Gyllene Tider & Freestyle

Gyllene Tider & Freestyle var to av Sveriges mest populære band på 80 tallet.  To av medlemmene fra de legendariske bandene har satt en show pakke de har kalt «Det bästa från Gyllene Tider och Freestyle»!  Dette er Gyllene Style!

Micke Syd (Gyllene Tider) og Tommy Ekman (Style/Freestyle) har høstet stor suksess i Sverige, og nå også på en del event i Norge med sitt show konsept.  Artist & Event er stolte over å representere dem i Norge.

De to populære artistene har levert positiv energi på festivaler og eventer i Sverige og Norge.  Dels har dette vært akkompagnert av 1.klasses husband, men også med en singback løsning.

Med utgangspunkt i de mange hits som disse to bandene har levert har de to originale bandmedlemmene gleden av å fremføre en serie med klassikere som de har vært med på udødelig gjøre!

Spilleglede og energi som publikum ikke kan motstå, og som Micke uttrykker det ”Att stå längst fram på scen och sjunga våra låtar efter så många år ger mej en otrolig kick och att få göra det med en kompis som Tommy gör ju det hela ännu bättre”

Et gig med Syd & Ekman er allsang og et nostalgisk gjenhør som bringer frem romantiske minner for mange!!

kontakt oss knapp