Artist & Event

Hedda Kise

Hedda Kise er et av Norges mest kjente og kjære TV-fjes med mer enn 20 år i bransjen. Hun begynte å jobbe som avisjournalist allerede som 15-åring, ble fast ansatt i NRK som 22-åring før hun ble headhuntet til TV2. Bare 24 år gammel ble hun satt til å lede God Morgen Norge hver eneste dag hver eneste uke, i tillegg til at hun var programleder for God Kveld Norge!

De senere år har hun ledet programmer som Jenter på hjul, Artistgallaen og Sporty gjør livet lettere. For serien Turklar fikk hun pris for beste familieprogram. Hun har vært ambassadør for Friluftslivets år og hun er nå hovedambassadør for aksjonen Go ’nok. Hundrevis av landets fremste politikere, næringslivsledere og entertainere har vært gjester i Hedda Kises programmer. Hun har intervjuet, ledet debatter og TV-aksjoner, ankret nyheter og reist land og strand rundt for å høre folks historier.

Tragedien rammet Hedda Lise i 2007

Men Hedda har også selv en dramatisk historie. I 2007, da hun nettopp var blitt firebarnsmor, ble livet brått snudd på hodet og hun mistet alt. Fra det ble oppdaget at hun hadde hjernesvulst, til hun ble operert i hjernen første gang gikk det bare noen få timer, og hun tilbragte over ett år på sykehus for å trene opp alt fra språket og motorikken til hukommelsen og konsentrasjonen. Hun fikk beskjed av legene at hun aldri ville kunne klare å komme tilbake til programleder-jobben på TV2 igjen, men hun nektet å gi opp. Tre år tok det henne å komme tilbake til skjermen, men hun lever med kroniske smerter. Denne harde prosessen åpnet nye kapitler i livet hennes –og i dag jobber hun ikke bare som programleder, journalist og konferansier, men også som foredragsholder og billedkunstner. Hedda har utviklet et sett med verktøy som gjør at man likevel kan kjenne lykke og nå sine mål, selv når livskrisene river i oss. For livskriser det opplever vi alle. Hedda har kanskje fått mer motstand enn de fleste, med egen sykdom, samlivsbrudd og de siste årene har hun også hatt et alvorlig sykt barn, så verktøyene hennes er velprøvde. Hun føler at hun har et godt og rikt liv, tross alt, og hun drives av å kunne hjelpe andre til et bedre liv.

Foredrag med Hedda Kise

25 år foran kamera i NRK og TV2, har gitt Hedda unik innsikt, erfaring og kompetanse som nå kan komme andre til nytte. Hedda har bodd i USA og hun snakker derfor like gjerne på engelsk som på norsk når hun holder foredrag eller er konferansier, leder debatter eller intervjuer forfattere på en boklansering.

Hedda Kise har fire ulike foredrag som vi kan tilby ;
– Hvordan kjenne lykke og nå sine mål, selv når krisen river i deg
– Kunsten å leve og livet i kunsten
– Hvordan bli trygg på TV
– Når barna våre blir alvorlig syke – hva da med far og mor?

Send forespørsel på Hedda Kise

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen