Artist & Event

Kevin Haugan

Kevin Haugan er en sanger, danser og skuespiller – en entertainer. Til tross ung alder har han rukket en rekke store oppsetninger, flere hovedroller på både scene, film, tv og andre arenaer. Kevin er kanskje mest kjent for tittelrollen i musikalen BILLY ELLIOT på Folketeatret, en av hovedrollene, PIL, i NRKs mest sette julekalender SNØFALL, og ikke minst i dokumentarserien GENERASJON Z på TV2.

Kevin Haugan er for mange også kjent som musikalartist der han nylig spilte rollen Baby John i musikalen WEST SIDE STORY. For tiden filmer han sesong to av SNØFALL på NRK som sendes jula 2023.

Som artist har Kevin opptrådt med egen musikk på store arenaer som Allsang på Grensen, Norway Cup, Beat for Beat og er nå signert som hos plateselskapet Warner Music.

Som danser har han blant annet opptrådt på VG LISTA, MGP, STJERNEKAMP og reist på store konserter i inn- og utland som tidligere fast danser for Marcus og Martinus.

Kevin Haugan

Gjør det også stort på sosiale medier med så mange som godt over 175K følgere på TikTok, 41K følgere på Instagram, og nærmere 10K abonnenter på YouTube. Her poster han både dans, sang, humor og interagerer med følgere på en nær og sunn måte.

Send forespørsel på Kevin Haugan

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen