Artist & Event

Kevin Haugan

Kevin Haugan tilbyr det meste innen underholdningsbransjen. Han er sanger, danser og skuespiller – det en kan kalle en total entertainer. I sin unge alder har han rukket å gjøre seg bemerket både på scenen, på film/TV og på en rekke andre arenaer. Han er kanskje aller mest kjent som tittelrollen Billy i musikalen «Billy Elliot» som gikk på Folketeatret og i en av hovedrollene i NRKs mest sette julekalender gjennom tidene «Snøfall». Noen kjenner han sikkert også fra TV-serien «Generasjon Z» på TV2.

Sangeren Kevin Haugan

Kevin har gitt ut tre låter, den siste “Mi Amor” kommer i juni 2019. Som sanger har Kevin vært aktiv i et drøyt år, men sang har han alltid hatt med seg. Han har spilt hovedroller i flere musikaler. Kevin skriver sanger, i tillegg til å være en utøvende artist. Hans første låt hadde en musikkvideo som ble spilt inn i Los Angeles/Hollywood.
Like etter at den ble sluppet fikk tilbud om å opptre på åpningskonserten til Norway Cup 2018. Kevin sine forbilder er alt fra Bruno Mars og Justin Timberlake, til croonerlåtene til Michael Bublé.

Danseren Kevin Haugan

Han tok sine første dansetrinn 3 år gammel. Kevin behersker de fleste dansestiler. Han behersker det meste innen urbane stiler, klassisk ballet, moderne/samtids og jazz dans. Kevin er også en av Norges beste steppdansere. Hans debut med steppdans var da han spilte Billy Elliot på Folketeateret fra 2014 til 2015. Kevin Haugan var fast danser for Marcus og Martinus når de var på turné i Norge, og i utlandet.

Kevin har også danset på større konserter som bla. annet Norway Cup, VG-LISTA m.fl. og han underviser også andre og han har hatt flere workshops på forskjellige danseskoler. Til daglig er han medlem av dansekompaniet «Bårdar UNGE DANSERE» og «På tå hev» som danser på Den Norske Opera & ballett.

Skuespilleren Kevin Haugan

Kevin debuterte i en alder av 6 år. Han spilte da i en NRK Super serie, for så året etter å spille i ungdomsserien AF1 på samme kanal. Kevin hadde i en alder av 15 spilt på alle de store teatrene og scenene i Oslo. Hans største rolle var nok da han alene bar tittelrollen Billy Elliot i nærmere 70 forestillinger på Folketeateret.

Kevin spilte en av hovedrollene i NRK Supers mest sette julekalender Snøfall. Året etter hadde han hovedrollen som Mowgli i Jungelboken på Chateau Neuf. En annen form for skuespill bruker Kevin når han dubber for de fleste kanaler for barn, som Disney Channel, Nickelodeon, NRK super, og Netflix.

Send forespørsel på Kevin Haugan

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Scroll to Top