om

Lillian Müller

Supermodell, skuespiller, forfatter, foredragsholder, helse- og fitnesskonsulent – og nettopp oppnådd norsk pensjonsalder! Hvem skulle tro det?

Lillian Müller hadde sitt gjennombrudd som Playboys 1976 Playmate Of The Year, og er den mest fotograferte Playboy-modell gjennom tidene. Hun har vært på forsiden hele ni ganger, inkludert den norske utgaven i januar 1999.

At hun holder seg usedvanlig godt er det ingen tvil om, og at hun har fylt 60 er vanskelig å tro. Selv er hun overbevist om at det er livsstilen hennes som er årsaken til at hun ser så mye yngre ut enn hun faktisk er. Lillian har aldri røkt,drukket alkohol, eller brukt narkotika, og hun har vært vegetarianer (nå veganer-og råkostentusiast) i 40 år.

Hun skrev boken ”Feel Great Be Beautiful Over 40” om sin lidenskap for en sunn livsstil og hun har for alvor bevist hvordan denne livsstilen har fungert, da hun poserte for sin første pin up kalender i en alder av 51.

Men for Lillian handler det ikke bare om å se bra ut, men om å føle seg vel, få mer energi, økt selvtillit og livsglede. I dag bruker Lillian mye av tiden sin på å dele sine erfaringer med andre gjennom å holde foredrag om kosthold, trening og helse, så nå kan du få inspirasjon og hjelp til hvordan du starter reisen mot et lykkeligere og sunnere deg.

   

  ÆRLIG HELSE BASERT PÅ ERFARING!

Lillian Müller er virkelig en inspirerende foredragsholder full av livsglede og energi! I foredraget deler hun sine erfaringer med en sunn livsstil og gir konkrete tips om kosthold, trening og helse. Hun snakker også om hvordan en sunn kropp og mental helse henger sammen. Selv er hun veganer. Noe hun mener har bidratt til at hun ble kvitt angst, depresjon og lavt blodtrykk.

”Mat er bensin og du vil at energien din skal være så ren som mulig. Det trenger langt fra å bli kjedelig! Smakløs helsekost er en ting fra fortiden, sier hun.”

kontakt oss knapp