Artist & Event

Lillian Müller

Lillian Müller er supermodell, skuespiller, forfatter, foredragsholder og helse- og fitnesskonsulent. Og hun har nettopp oppnådd norsk pensjonsalder! Hvem skulle tro det? Nå kommer hun ut med boken “Si JA til livet”.

Lillian Müller hadde sitt gjennombrudd som Playboys 1976 Playmate Of The Year, og er den mest fotograferte Playboy-modell gjennom tidene. Hun har vært på forsiden hele ni ganger, inkludert den norske utgaven i januar 1999. At Lillian Müller holder seg usedvanlig godt er det ingen tvil om, og at hun har fylt 67 er vanskelig å tro. Selv er hun overbevist om at det er hennes livsstil som er årsaken til at hun ser så mye yngre ut enn hva hun faktisk er. Lillian har aldri røkt, drukket alkohol, eller brukt narkotika, og hun har vært vegetarianer (nå veganer-og råkostentusiast) i 40 år.

Lillian Müller skrev boken ”Feel Great Be Beautiful Over 40”, om sin lidenskap for en sunn livsstil. Og hun har for alvor bevist hvordan denne livsstilen har fungert, da hun poserte for sin første pin up kalender i en alder av 51. Sommeren 2019 gir det norske forlaget Prego ut hennes andre bok, “Si JA til livet”. I boken deler Lillian Muller sine tanker og erfaringer, og er også tilgjengelig for foredrag. Her kan du se Lillian snakke om boken på TV2!

Foredragsholder Lillian Müller

Lillian Müller er virkelig en inspirerende foredragsholder, full av livsglede og energi. I foredraget deler hun sine erfaringer om hvordan ha en sunn sunn livsstil, og gir konkrete tips om kosthold, trening og helse. Hun snakker også om hvordan en sunn kropp, og mental helse henger sammen.

Selv er Lillian veganer. Noe hun mener har bidratt til at hun ble kvitt angst, depresjon og lavt blodtrykk. ”Mat er bensin og du vil at energien din skal være så ren som mulig. Det trenger langt fra å bli kjedelig! Smakløs helsekost er en ting fra fortiden”, sier hun.

Lillian Müller på ditt neste event

Ta kontakt med oss for et tilbud eller en uforpliktende samtale, om hvordan din bedrift kan benytte Lillian Müller på ditt neste arrangement eller event – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Lillian Müller

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen