Artist & Event

Marius Jordet

Marius har gjennom mange år har hacket bedrifter innenlands og utenfor Norge, så bra at han er i Hall of Fame hos Google. Han kan vise deg og din bedrift hvor sårbare dere er som brukere av digitale enheter og hvilke konsekvenser dette kan få.   

Et spennende og nyttig foredrag for deg og din bedrift. Marius har helt siden barndommen brukt sine dataferdigheter til å hacke seg inn i utallige bedrifter via hull i deres datasystemer, eller at ansatte har åpnet opp systemene ved å trykke på linker eller gitt fra seg passord.  

Marius Jordet

Vil gjennom dette foredraget vise hvor lett lett det er for en hacker å komme seg inn i din dataverden. Hans foredrag heter «Jeg kan hacke deg og din bedrift når som helst!». Dette er et foredrag som er svært opplysende, inspirerende og forebyggende for både din bedrift og de ansatte.

Fra å være på den gale siden av loven har Marius Jordet nå en rolle i Virosafe Norge hvor han hjelper ansatte og bedrifter til å tette eventuelle hull samt bevisstgjøre ansatte på hvor man kan bli bedre på å se slike farer.

  Her kan du se et kort klipp fra da Marius var på God Morgen Norge

   Send forespørsel på Marius Jordet

   "*" obligatorisk felt

   Type arrangement?
   Ønsker du tilbud på teknikk?
   Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

   Skroll til toppen