Artist & Event

Mina Hadjian

Mina Hadjian er kjent som en frittalende og kontroversiell programleder i radio. Mina trives også på scenen og er perfekte valget dersom du er på jakt etter en frittalende og sjarmerende konferansier til å lede ditt neste arrangement eller event. Du kan også booke for foredrag og forskjellige kurs og workshops.

Mina Hadjian har jobbet i en rekke TV produksjoner, senest som deltaker i Farmen Kjendis 2019. Men hun er først og fremst kjent som den direkte og kontroversiell programleder i radio, noe hun forøvrig både har vunnet priser og fått sparken for. Hun har vært innom en rekke radiostasjoner, alt fra Morgenshowet på Radio NRJ, og hatt sitt eget program på NRK P3. På et tidspunkt ble Mina lei av av det hun selv kaller for tannløs radio. I 2011 ble hun derfor med som frivillig på et pilotprosjekt med på innsiden av murene i Halden Fengsel. I 2013 grunnla hun RøverRadion, som lager radio med innsatte bak mikrofonen, og sendes på NRK P2 hver uke.

I dag er Mina Ansvarlig Redaktør og Radiosjef med ansatte i seks fengsler, og fire (ikke kriminelle) ansatte på kontoret i Oslo. Sammen med tidligere ansatte holder hun også kurs og foredrag hvor det store målet er å redde verden fra overtro, fordommer og uvitenhet.

Konfransieroppdrag og foredrag med Mina Hadjian

Mina Hadjian er det perfekte valget dersom du er på jakt etter en frittalende og sjarmerende konferansier til å lede ditt neste arrangement eller event. Hun kan bookes både på norsk og engelsk, og tilpasser alt hun gjør til kunden, publikum og anledningen. Mina trives på scenen og og er også en fremragende foredragsholder. Her er ett av foredragene du kan booke Mina til:

Røvermetoden: Her tar Mina for seg metoden hun har utarbeidet både for sine ansatte utenfor fengselsmurene, og røverne i fengsel. Det handler om å se hvert enkelt individ , og utarbeide en plan for hver av dem. Det handler også om sammensetting av personligheter. Det å lokke ut røverens personlighet. Mina presentere blant annet lydklipp, filmklipp og røverbrev for å demonstrere sin metode.
Bli inspirert og motivert av ekte Røvere: Her tar Mina med seg en tidligere innsatt, i et såkalt talkshow-format. Du får høre historien om hvorfor vedkommende ble kriminell, hvilke valg som ble tatt på veien, og hva vedkommende ville gjort annerledes i dag. Foredraget avsluttes med at deltakerne kan stille spørsmål.
Vi kan også tilby denne profilerte RADIO-personligheten for forskjellige kurs og workshop, blant annet om hvordan lage egen podcast.

Mina Hadjian på ditt neste event

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte Mina Hadjian på ditt neste arrangement eller event – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Mina Hadjian

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen