Artist & Event

Pia Skevik

Pia startet sin DJ-karriere som klubb-DJ på Oslo vest i 2004. Samme år begynte hun i NRK som musikkprodusent og programleder. De første årene i NRK-P3 med programmet Pia, de siste årene har Pia Skevik blitt en av de mest populære profilene i P1.

Som DJ har Pia Skevik spilt på klubber i en rekke land, foruten over hele Norge. Pia har inntatt DJ-boksen i byer som Stockholm, København, London, Paris og Beijing! Hennes evne til å «lese» dansegulvet og å balansere den hårfine linjen mellom å sette musikk til stemningen og å sette stemning til musikk.
Pia Skevik er kjent for sin elegante miks av musikksjangere, gjennomtenkte valg av låter og ren musikkglede bak miksepulten som er den beste garantien for god stemning!

Hvis dere ønsker en engasjert DJ som forbereder seg grundig til nettopp ditt arrangement og etter dine gjesters preferanser – som følger festen fra stemningsskapende soul og nostalgisk softrock til kokende dansegulv, er Pia Skevik et svært godt valg!

Pia har erfaring med å spille på de fleste typer arrangementer, fra store og små firmafester, til større arrangementer som Spellemann, Gullfisken, NRKs høstlansering, en rekke filmpremierer, boklanseringer, produktlanseringer, hagefester, bryllup og privatfester av alle slag.

Send forespørsel på Pia Skevik

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen