Artist & Event

Tania Michelet

Forfatteren Tania Michelet utga høsten 2020 den kritikerroste boken «Min egen vei – fra Mao til Gud», 12 år etter at hun debuterte med romanen «Afrika er ikke for alle». Hun er eldste datter til en av Norges mest anerkjente forfattere, Jon Michelet. Tania er en populære foredragsholder/kåsør hvor tema spenner fra hennes mange år bosatt i Zambia til den gripende livslange reisen som hun beskriver i sin siste bokutgivelse.

Året etter at Tania, og hennes tre yngre halvsøstre, mistet sin kjære pappa, omtalte hun seg selv som «skapkristen i 49 år» i forbindelse med at hun valgte å la seg døpe som voksen i Moss kirke – og høsten 2019 ble hun valgt inn i Menighetsrådet der og som 1.vara i Borg bispedømme. Det ble en sensasjon i kristen- Norge og noe som har blitt behørig omtalt i media i ettertid. Dåp ble igjen blitt satt på kartet, og flere steder har både dåp og voksendåp tatt seg opp. Hør Tania snakke om dåpen og reaksjonene.

Ett av hennes foredrag er en rørende fortelling om en uvanlig oppvekst med en fantastisk, muligens kristen far som hun hadde en veldig sterk forbindelse med ettersom moren døde tragisk og tidlig. En historie om å vokse opp med «rettroende», og så bryte ut og finne sin egen vei. En fortelling om styrke til å ta egne valg, om tro og tilgivelse, mirakler, kjærlighet og sorg.

Tania Michelet

Har bodd i Afrika i nærmere seks år, over to perioder. Hun var bl.a. ansatt ved den norske ambassaden i Lusaka. Allsidige Tania, som er utdannet cand. philol. i litteraturvitenskap fra UiO, tok under oppholdet i Zambia flysertifikat!
Jon Michelets seks utgivelser om En sjøens helt, fra 2012 til 2018, kompletterte hans forfatterskap. Etter Jons bortgang har Tania engasjert seg for dem som var sjøens helter; krigsseilerne.

Høsten 2023 er Tania Michelet klar med en ny bokutgivelse.

Send forespørsel på Tania Michelet

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen