Artist & Event

Tommy Steine

Tommy Steine begynte sin komiker karriere allerede i 1994, og er således en av de standupkomikerne som har holdt på lengst! Siden starten har Tommy rukket å ha mer enn 3000 liveshow og forestillinger. I tillegg har Tommy jobbet på TV som programleder og skuespiller Tommy kan se tilbake som programleder i mer enn 200 TV-programmer, hovedsakelig på TV2.

Som komiker, er Tommy i dag først og fremst populær for sin unike kontakt med publikum, og evnen til å lage de fleste tekster enten det er i firmasammenheng eller på livescene. Tommys tolkninger av alle ulike dialekter og språk må også trekkes frem.

Det som allikevel kanskje betegnes som Tommys største pluss, er hvor seriøst han alltid forbereder seg, enten det er for å opptre på julebord eller om det er premiere på nytt show. For som Tommy selv sier: » Forberedelse er mitt eneste våpen…, derfor øver jeg sikkert mer enn 20 timer hver eneste uke i tillegg til jobbingen».

Tommy Steine

Er også kjent for at han spiller på mange strenger, han er komiker, sanger, skuespiller, foredragsholder og programleder. I mange av Tommy sine jobber vil man derfor få se hvordan Tommy kombinerer disse og fremstår av den grunn som en meget allsidig artist, ja en ekte entertainer!

I videoen beviser Tommy at han er en dyktig sanger. Han opptrer her sammen med Katrine Moholt og Hans Orkester – alle kan bookes hos Artist & Event!

Se Tommy Steine på Facebook

Send forespørsel på Tommy Steine

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen