Artist & Event

Trude Kristin

Trude Kristin er en etablert norsk sanger og pianist, som leverer sang og musikk til begravelser, brylluper, events og konserter.  Vi har hatt gleden av å samarbeide med henne gjennom hele hennes musikalske karriere – et enkelt valg fordi hun alltid leverer!

Trude Kristin har i over 20 år bidratt med «musikalsk kulisser» (eller taffelmusikk, som mange liker å kalle det) til ulike events og selskapeligheter, og blir stadig invitert tilbake av sine fornøyde faste kunder (f.eks. Freia og Løvenskiold) som setter stor pris på den hyggelige stemningen musikken skaper. 

Til denne type konsept inviterer hun også gjerne med seg håndplukkede musikere for å tilpasse signaturen i det musikalske uttrykket til det enkelte arrangement, ut ifra hva kunden ønsker:

  • Jazztrio (kontrabass og trommer) eller jazzkvartett (+ gitar eller trompet)
  • Viser, evergreens og crossover med strykere (cello og fiolin). 
  • Det siste året har hun utviklet et samarbeid med jazztrompetist Gunnar Halle som kombinerer myk jazztrompet med magiske melodiøse elektronikk-tepper. 

Trude Kristin har gitt ut flere album

2015    «Duften av liv» sammen med saksofonisten Frøydis Grorud
2017    «Vinterlys» hvor bl.a. Christian Ingebrigtsen var med som gjesteartist
2020    «Duften av kjærlighet» sammen med saksofonisten Frøydis Grorud, fikk terningkast 5 i Nettavisen!

Trude Kristin gav også ut singelen Det skal gå bra i 2020, som en trøst og takk til helsearbeidernes fantastisk innsats under Corona-krisen, på bestilling fra Diakonhjemmet Omsorg.

Hvert å vite om Trude Kristin

– I 2016 bidro Trude Kristin som låtskriver sammen med Ingrid Helgor Skretting, med låta Traces (MGP 2016) fremført av Stine Hole Ulla
– Hun har også medvirket med sin sangstemme på flere norske filmer, bl.a. «Det største i verden» (2000) og i NRK satsningen «Ibsen, En udødelig mann» (2006) for å nevne noe.
– Sommeren 2017 ble hun invitert til å synge for Dronning Sonja som fylte 80 år i anledning avduking av Dronningskulpturen i Slottsparken!
Et par uker etter det, ble hun (på kort varsel) hentet inn av Sommeråpent på NRK til opptreden på direktesending i barndomsbygda Flå i Hallingdal. 

Artister og musikere Trude Kristin har samarbeidet med

Trygve Skaug (turneen Håpet i ditt blikk våren 2016), Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen, Stine Hole Ulla, Mads Wigdal, Jørn Hoel, Sebastian (fra The Voice) og Tord Gustavsen, for å nevne noen. 

Send forespørsel på Trude Kristin

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen