Artist & Event

Yngve Fritjof Kristiansen

Yngve Fritjof Kristiansen, fra Drammen, er en trubadur, sanger, entertainer og skuespiller med et usedvanlig bredt repertoar, og en fantastisk publikumskontakt. Han har turnert i Norge, Sverige og Danmark de siste tretti årene, og var lenge mest kjent for sine glitrende tolkninger av de svenske visegigantene Cornelis Vreeswijk, Evert Taube og Carl Michael Bellman, men det stopper på ingen måte der.

I tillegg til de svenske storhetene byr Yngve på irske gullkorn – kjente og mindre kjente, perler fra den norske og danske sangskatten, amerikanske og engelske høydepunkter, samt egne sanger som det etter hvert har blitt mange av. Yngve er også en utrolig god formidler av den norske revyskatten, og serverer mer enn gjerne viser og parodier av Dag Frøland, samt klassikere av Lalla Carlsen, Einar Rose, Leif Juster, Arvid Nilsen m.fl.

Yngve opererer både alene og i duo/trio-format med ulike musikanter, og han samarbeider også med ulike komikere og skuespillere. Med Yngve Fritjof Kristiansen på underholdningsmenyen får man ca. 75% humor og ca. 25% vakkert,- i følge Yngve en perfekt fordeling for lattermuskler og tårekanaler!

Han kan benyttes i både private, offentlige og jobbrelaterte sammenhenger, store og små eventer, samt rene konsertsettinger.

Send forespørsel på Yngve Fritjof Kristiansen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen