Artist & Event

Åge Sten Nilsen

Åge Sten Nilsen er en av Norges råeste og mest profilerte rockevokalister. Gjennom karrieren har han vekslet mellom å være frontperson i forskjellige band, vært programleder og vært delaktig i forskjellige show produksjoner. Og sist men ikke minst satset på egen solokarriere, med egen musikk og tekster.

Åge Sten Nilsen sitt gjennombrudd kom da han i 2005 gikk til topps i Melodi Grand Prix med sitt glamrockband Wig Wam. Opp gjennom karrieren har han vekslet mellom å være frontperson i forskjellige band, hatt sentral rolle i oppsetting av Chess. Og vunnet Det Store Korslaget samt vært programleder på TV, blant annet i Singing Bee. Høsten 2019 deltok Åge i Stjernekamp på NRK. Og satset på egen solokarriere, med egen musikk og tekster.

Show med Åge Sten Nilsen

I 2007 lanserte Åge Sten Nilsen, i samarbeid med Gusty Utterdahl, showproduksjonen «The Show Must Go On» (TSMGO). En storstilt hyllest til Queen og Freddy Mercury, som ble umiddelbart ble en suksess. Siden premieren november 2017 har nærmere en halv opplevd showet. Høsten 2017 markerte Åge 10-års jubileet med en jubileumsforestilling, som også var en avskjedsturne for TSMGO produksjonen. Etterspørselen var så stor at det ble satt opp nærmere 70 konserter over hele Norge.

Åge Sten Nilsen og Ammunition/Wig Wam

Selv om Åge har tatt avskjed med TSMGO blir dette langt fra noen avskjed med artisten. Han har blant annet etablert bandet Ammunition. I 2017 deltok de i Melodi Grand Prix hvor de ble nummer to med låten Wrecking Crew. Og så langt har de rukket å utgi to album.
I 2021 er det samtidig klart for comeback for Wig Wam. Så fort korona-restriksjonene opphører blir det populære bandet fra Østfold å se på scener over hele landet!

Soloartisten Åge

En akustisk turne med amerikanske Dan Reed i 2016, med tittelen Acoustic Stories, gav Åge mersmak og lyst til å dele sin melankolske side. Åge Sten Nilsen går derfor nye veier som solo artist, og med egen musikk og tekster. Albumet «Smooth Seas (don`t make good sailors)» har fått svært god mottakelse fra både publikum som presse.

Åge Sten Nilsen på ditt neste event

Åge Sten Nilsen en allsidig artist og har et ubegrenset antall suksessproduksjoner tilgjengelig i ulike innpakninger. Han kan medvirke som gjestevokalist akkompagnert av et husband, eller kanskje passer hans akustiske side inn for for din bedrift sitt event? Ett 30 minutters show med singback og dansere er også alltid en suksess.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte denne profilerte rockevokalisten til ditt neste event – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Åge Sten Nilsen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen