Artist & Event

Alexx Alexxander

Alexx Alexxander er uten sammenligning Norges ledende illusjonist eller tryllekunstner om du vil. Han har i en årrekke reist rundt med sitt show, fasinert og begeistret med sine magiske ferdigheter. Og tatt sitt publikum med på uforglemmelige reiser inn i magiens verden..

For fulle saler har Alexx Alexxander reist rundt i Scandinavia, med sine stunt og magiske illusjoner hele i verdensklassen. Utenom Scandinavia har han også vært med sine show i India, Nederland og USA.

Alexx Alexxander har tatt illusjoner til et nytt nivå og vist Norge at dette ikke handler om kaniner fra flosshatt. Han er den eneste nordmann som har mottatt magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award. Dette fører han opp på listen over de beste illusjonister i verden, inkludert David Copperfield, Siegfried & Roy, Criss Angel og Penn & Teller.

Illusjonisten Alexx Alexxander

Alexx Alexxander har i en årrekke reist rundt med sitt show, fasinert og begeistret med sine magiske ferdigheter. Han har tatt sitt publikum med på uforglemmelige reiser inn i magiens verden. Og bydd på en liten smak av Las Vegas. Vi kan nevne at han har fått Slottsfjelltårnet i Tønsberg til å forsvinne på direktesendt TV. Utallige damer har svevd og blitt delt i biter. Og han har også rundlurt hele Skandinavias kjendiselite.

Alexx Alexxander på ditt neste event

Alexx Alexxander har et stort antall suksessproduksjoner tilgjengelig i ulike innpakninger. Han kan bookes med enkelte eller med flere mindre illusjoner. Vi kan love at hans mange close-ups nummer garantert vil bli husket i etterkant! I hans store pakke kan man velge fra et tyvetall av de virkelig store illusjoner.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte denne denne prisbelønnede illusjonisten på ditt neste event – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Alexx Alexxander

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen