Artist & Event

Beathe Nymoen

Beathe Nymoen er interiørarkitekt og har siden 1996 levert utallige prosjekter for nærings- og privatmarkedet. Hun er faglig leder og medeier av interiørarkitektfirma Unilon AS, hvor hun og hennes team hjelper både privatpersoner og bedrifter med alt fra planløsninger, belysning, fargevalg og møblering. På kundelisten hennes finner vi noen av landets største bedrifter, eiendomsutviklere, hotell og skoler – samt mange «helt vanlige» kvinner og menn.

Mange av prosjektene er publisert i interiørmagasiner, fagmagasin, dagspresse og TV.

Beathe holder kurs og foredrag innenfor sitt fagfelt, og brenner spesielt for funksjonelle planløsninger og prosjektledelse. Hun leies inn av bedrifter, eiendomsutviklere som ønsker å øke kompetansen til de ansatte og arrangerer kurs og workshops for privatpersoner som ønsker å lære mer om interiør. Hennes særlig kompetanse er på næringsbygg samt privatboliger og uterom.

Hun er utdannet interiørarkitekt, er utøvende kunstner og har bred erfaring innen prosjektledelse og design. Beathe Nymoen får med sin faglige tyngde alle elementer til å fungere i praksis. Beathe besitter en kunstnersjel parrert med en ordenssans av det sjeldne. Hun elsker å tegne funksjonelle løsninger og finne opp nye måter rom kan fungere enda bedre på. Det som fins inni vegger og over himling syns hun er minst like interessant som det øyet ser.

Send forespørsel på Beathe Nymoen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen