Artist & Event

Bonnie And The Jets

Bonnie And The Jets holdt sin konsertturné i forbindelse med albumslipp i august 2022 til stormende jubel og fantastiske tilbakemeldinger. For låta “Endless Summer” ble de nominert i kategorien `Best Song` i den britiske radio kanalen WigWam!   

Helt siden sin debutsingel “Same Old Game” har Bonnie And The Jets fått gode kritikker, både av bransjefolk og musikkinteresserte. Bandets sound appellerer til de som har rotet i mamma og pappas vinyl-kasser, eller som får deg til å ville gjøre det! Med tidvis sterke referanser til 60- & 70-tallets lydbilde, er likevel bandets egenart noe som må oppleves!

Som Rune Fredstad i Kulturblekka skrev i sin anmeldelse av debutlåta “Same Old Game”: “Det er annerledes, særegent, og smått hypnotiserende. Det er personlighet i bøtter og spann. Alt servert av et band som åpenbart gir blaffen i det ordinære og kjører sin egen greie fullt ut.” 

Nevnte låt kom for øvrig til den prestisjefylte ISC` (International Songwriters Competition) sin semifinale i kategori ´musikkvideo`.De har allerede rukket å spre musikken langt utover landegrensene og har blant annet blitt spilt på den amerikanske radiokanalen U-Rock Philadelphia WPHL, London-baserte Prospect Radio og fått omtaler av flere internasjonale og norske musikk-blogger. Her hjemme i Norge har de blant annet blitt spilt og fått god omtale på NRK P1, Radio Signal, & Ordentlig Radio.

Bonnie And The Jets

Består av låtskriver og vokalist Caroline Bonnet, gitarist Dagfin Hjorth Hovind, trommis Eiliv Sagrusten, bassist Tage Lægreid Olsen, på tangenter Kristian Wentzel og på diverse instrumenter og backing vokal har vi Gert Aanje. Stjernevokalistene Johanna Dahl Bryne & Gabriella Rhedin er med på kor. Bandet er en komplett smeltedigel av profesjonelle musikere som alle har turnert i inn- og utland med tidligere diverse prosjekter. De har fått gode kritikker på albumet de slapp august 2022, så dette bandet er det absolutt verdt å følge med på!

Bonnie & The Jets på Instagram

Send forespørsel på Bonnie And The Jets

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen