Artist & Event

Erling Solland

Illusjonisten/tryllekunstneren er blant Norges mest etablerte innen sitt fag. I 2023 markerer han sitt 40 års jubileum som profesjonell artist! Erling Solland kan se tilbake på en imponerende karriere, hvor han har vært mer opptatt av å «levere» magiske opplevelser enn å «flashe» seg selv på røde løpere … Det forklarer hvorfor ikke «alle» er på fornavn med Oslo-mannen!

Erling Solland med stort repertoar

Erling Solland sitt repertoar er stort og omfattende! Vi snakker om alt fra Las Vegas inspirerte innslag med bl.a. større illusjoner, flammesluking, close-up magi, buktaling til barne-/familievennlig underholdning!
Han har vunnet en rekke priser i så vel norske som internasjonale mesterskap. På hans CV inngår medvirkning i en rekke teaterproduksjoner og nærmere 50 TV-opptredener!

Erling kan trylle frem sjefen, eller en hemmelig gjest, bokstavelig talt, på ditt neste event! Dette er bare én av mange illusjoner som kan bidra til at ditt neste arrangement blir en minnerik opplevelse for gjestene …
Han kan skreddersy ulike innslag – mulighetene er mange – for noen år siden tryllet han f.eks. frem en bil på en naken scene …
Du tror det ikke, selv ikke når du ser det!!

I 2021 var Erling Solland med på Se og Hørs store Juleshow turné, sammen med Øivind Blunck, Reidun Sæter og Tor Endresen. Han er allerede gjenbooket til samme turné i 2022.

Med Erling Solland til ditt neste arrangement er dere sikret magiske opplevelser!

[metaslider id=3940 cssclass=»»]

Send forespørsel på Erling Solland

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen