Artist & Event

Francois Sibbald

Francois Sibbald er en av Norges mest populære konferansierer og foredragsholdere. Francois er kjent for sin skreddersøm og hans underholdende karakterer. Han har vært i faget siden 1995, og med hans profesjonelle tilnærming, faglige bakgrunn og språklige ferdigheter er han meget anvendelig i konferansemarkedet.

François Sibbald har både Cand. Mag. (innen språk, metodikk og pedagogikk), og Bachelor i kommunikasjon. Han snakker norsk, nederlandsk, engelsk og tysk flytende. I tillegg til noe fransk. Etter å ha undervist i blant annet grunnskolen og Forsvaret i 4 år, ville François kombinere sine pedagogiske og metodiske ferdigheter med sitt humoristiske talent. I 1995 begynte han å jobbe som konferansier og aktivitetsleder for ulike bedrifter i næringslivet. I 1999 var etterspørselen så stor, og reisedøgnene for mange til at han kunne fortsette som lærer.

I dag er Francois en annerledes entertainer og stand up komiker, foredragsholder, konferansier, og trener innen presentasjonsteknikk. Han er kjent for sin skreddersøm og hans underholdende karakterer. Hans profesjonelle tilnærming, faglige bakgrunn og språklige ferdigheter gjør han meget anvendelig i konferansemarkedet.

Foredragsholder og konferansieren Francois Sibbald

Med glimt i øyet og sin særegne stil trollbinder denne underholdende franskmannen salen med sine kontroversielle og humoristiske syn på blant annet kulturforskjeller og nasjonale særtrekk.

  • Karakteren Dr. Marco von Stauffenberg er halvt tysk og halvt italiensk: Et perfekt utgangspunkt for en adferdsøkonom og tankearkitekt som snakker om dualiteten mellom vår rasjonelle og irrasjonelle tankegang. Hvorfor handler vi som vi gjør? Godt hjulpet av en bred tysk-norsk aksent har Dr. Marco von Stauffenberg svarene.
  • Karakteren Dr. Thierry Dupont: Hvis du har hørt Francois som karakteren Dr. Thierry Dupont, er dette foredraget 100 % fornyet i 2017, og fungerer denne karakteren godt som en oppfølger. Foredraget gjøres både på engelsk med tysk aksent og norsk-tysk.
  • Mesterkokken Pablo: Pablo er en morsom spanjol med litt for stor selvtillit. Med sin latinske maskulinitet, solide selvtillit og gnistrende humor er mesterkokken Pablo en utmerket konferansier, som forvandler ditt arrangementet til en uforglemmelig opplevelse.

Bli bedre til å formidle på scenen med Francois Sibbald!

Francois Sibbald har i flere år trent andre til å bli bedre formidlere på scenen. Han tar utgangspunkt i ditt ståsted og lager et spesialtilpasset løp som vil gjøre deg til en god formidler. François coacher også folk som skal holde presentasjoner på scenen i forbindelse med fagkonferanser eller kveldsopplegg. Hans erfaring og formidlingsevne har gjort mange talere tryggere på sin egen sceneopptreden.

Francois Sibbald på ditt neste event!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte FRANCOIS SIBBALD på ditt neste arrangement eller event – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Francois Sibbald

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen