Artist & Event

Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo er humorveteran og har jobbet med komikk på heltid i over tre tiår. Han var med på å etablere stand-up i Norge på begynnelsen av nittitallet, og har også vært tekstforfatter for Nytt på Nytt og Hallo i uken. I tillegg har han skrevet ti humorbøker.

De siste tolv årene har Freddy jobbet utelukkende med sitt konsept humor og nytte for arbeidslivet, og han er i dag en av landets mest benyttede foredragsholdere. Ved siden av å holde foredrag om både humor og alvor, kan han også bookes med skjult teater hvor hensikten er å lure de tilstedeværende under middager, uten at de en gang vet de blir lurt.

Anti-motivasjonsforedraget: Tid for tomgang

En supersuksess som hittil er fremført over 650 ganger. Utgangspunktet er at det er de motiverte som skaper alle problemene i samfunnet. Her lærer man derfor å finne latskapen inni seg. Et solid spark til motivasjonskulturen med lattergaranti. Varighet 45 minutter. og alltid med gjester i hovedrollen.

Stakkars oss

Med bøttevis av humor og selvironi inviteres man med på en ærlig og brutal men morsom reise, fra da Freddy Kjensmo nådde bunnen som menneske og satt full i underbuksa og hørte bikkja si snakke til seg. For deretter å oppdage at takknemlighet er motpol til alle negative følelser.

Et foredrag for alle ansatte, ledere og kolleger. Lær teknikker som virker når i-landsproblemene tårner seg opp, livet er preget av rutine og man begynner å ta ting for gitt. Varighet 65 minutter.

Kokken Bruce

Den norsk-amerikanske kjøkkensjefen kommer for å informere om menyen i begynnelsen av middagen og moroa er i gang. Det blir mye latter, og han dukker deretter opp gjennom hele kvelden. Folk tror det er den ekte kokken, og forbløffelsen er derfor stor når de før desserten får vite at de har blitt lurt. En hel kveld med underholdning uten at gjestene en gang vet de blir underholdt. En sikker vinner og en snakkis.

Send forespørsel på Freddy Kjensmo

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen