Artist & Event

Geir Gjelten

Geir Gjelten er en allsidig entertainer som kanskje er mest kjent som lommetyv! Illusjonisten fra Lørenskog er for de fleste et kjent TV-ansikt fra en rekke program hvor han lager fantastiske scener med munnrappe kommentarer og imponerende fingerferdighet.

Han er den eneste i landet som på sin helt spesielle måte har gjort «lommetyveri, svindel og bedrag» til storveis underholdning. Blant de som har booket Geir Gjelten er den norske kongefamilien!

Geir Gjelten er en utmerket konferansier ved festmiddager for store og små grupper. Underholdningsinnslagene er kjemisk fri for lytehumor. Han benytter gjester på scenen, og uten at de merker noe forsvinner både penger, briller, slips og klokker. Men Geir behandler alle sine gjester med respekt. Det blir mye moro og mye latter. De som kanskje har det mest morsomt, er nettopp de som har vært på scenen hos Geir.

Gjestene han benytter på scenen behandler han på en måte som gjør at alle har det morsomt. Ingen dummes ut. Ingen gjøres til latter. Vi tør påstå at de som har vært gjest hos Geir Gjelten, aldri glemmer det!

Her er «lommetyveri», «svindel og bedrag» regissert til et show spekket med humor og latter, imponerende fingerferdighet og utspekulerte avledninger. Alt med stil og lun og vennlig humor. Takket være sin sterke visuelle humor, egner showet seg svært godt også der hvor det mange utenlandske gjester.

Det aller viktigste i dette showet er at alle skal ha det like morsomt, både de han benytter på scenen og publikum i salen. Her kan du være trygg på at ingen blir gjort til latter, ingen støtende humor eller flaue vitser.

Foredrag med hans alter ego ; Sigvart S. Leipingen

Sigvart S. Leipingen er Geir Gjeltens alter ego. Sigvart er selvoppnevnt salgsguru, finansakrobat og tidligere skattebetaler. Og i følge ryktene, finanskrisens grunnlegger.

Sigvart holder et ellevilt og fantastisk morsomt «foredrag» med god gammeldags flippover. Han er resultatorientert og liker raske penger. Dessverre er få eller ingen av teoriene hans særlig gjennomtenkt, og konsekvensanalysene overhodet ikke til å begripe. Sigvart S. Leipingen er selvoppnevnt guru på områdene Salg, Økonomi og Kundebehandling. Han er innehaver av konsulentselskapet «Økosug» og har en rekke tips og råd til bedrifter, etater og organisasjoner. Dessuten er han svært glad i cognac.

Sigvart S. Leipingen er mannen med:

– De sleipeste salgstriksene
– De mest håpløse resonnementene!
– De mest gjennomskuelige motivene!
– De minst gjennomtenkte forslagene!
– De mest umulige kalkylene!
– Elendig selvinnsikt, men….
– Den sterkeste troen på egen fortreffelighet!

Sigvarts definisjon på en kunde:

– En hvilken som helst person som for øyeblikket, rent tilfeldigvis, oppbevarer pengene dine.
– Sigvart tegner de utroligste skisser og diagrammer på flippoveren mens han drikker cognac for å opprettholde væskebalansen.
– Sigvart S. Leipingen er et glimrende avbrekk, oppstart eller som en minnerik avslutning på det faglige programmet på dagtid.

Send forespørsel på Geir Gjelten

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen