Artist & Event

Great Garlic Girls

En skandinavisk sensasjon som har opptrådt over hele Europa og i USA. Great Garlic Girls er en unik kombinasjon av musikk, dans, cabaret og teater. Showet inneholder topp humor og fantastiske parodier, og med kostymer som tar pusten fra de fleste, er dette et show du ikke vil gå glipp av.!

Terje Schrøder er still-going-strong i Great Garlic Girls. Han kom med i 1984, tre år etter at hvitløksjentene ble et nytt bekjentskap for nordmenn.

Hvorfor “Garlic”??? Vel, hvitløk er som kjent et afrodisiakum og hyppig brukt over hele verden. Great Garlic Girls kan man så absolutt si er et “krydder” utenom det vanlige innen showbiz.

De har hatt enorm suksess i årenes løp, inkludert egne tv-show og deltatt i den høyt anerkjente Montreux TV-festivalen i Sveits. De har også vært med i Melodi Grand Prix, og deltatt i mangfoldige tv-show i de fleste riksdekkende tv-kanalene i Norge. De har til og med lagt New York for sine føtter med sitt show “The Ultimate Experiance”. Showet gjorde stor suksess og fikk overskrifter i aviser som The Daily News og New York Post.

Great Garlic Girls

Sitt varemerke er humor og parodier. De har en unik evne til å parodiere kjente artister og personer, og ikke minst utføre dette med hurtigskift av kostymer som tar pusten fra de fleste. Kjente parodier er blant annet Tina Turner, Diana Ross, Madonna, Miriam Makeba, Cher, Whitney Houston, Anastacia, Kylie Minogue, Kronprinsesse Mette Marit, Prinsesse Martha Louise…og mange flere.

The Great Garlic Girls gir deg en humoristisk og spektakulær opplevelse du sjelden har sett maken til.

Se Great Garlic Girls på Instagram

Send forespørsel på Great Garlic Girls

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen