Artist & Event

Guri Schanke

Guri Schanke er en av Norges mest allsidige artister med erfaring fra musikaler, revy, show, konserter og foredrag.

Guri er kjent for sin teaterkarriere, srlig i revyer og musikaler. I tillegg til ha spilt store roller i en rekke teaterstykker, har hun ogs vrt med i TV-serier som Hotel Csar og TV2s Skal vi danse. I 2007 vant Guri Schanke den norske finalen av Melodi Grand Prix med lten Ven a bailar conmigo.

Hun var i 1988 med i den norske oppsetningen av Les Misrables som Eponine. I 1990 spilte hun rollen Betty Lvberg i ABC-teater-oppsetningen av forviklingskomedien Den spanske flue. En av forestillingene er uddeliggjort gjennom NRK-opptak som fremvises hvert r i romjulen. Hun har hatt stor suksess med Showgirls og Showgirls must go on, samt foredraget Slapp av, det ordner seg! p konferanser og eventer.

I november 2015 ga hun it sitt kritikerroste debutalbumet Ut av mitt hjerte.

Om Guri Schankes foredrag

Slapp av det ordner seg er en pep-talk for selvbildet. Bde humoristisk og til ettertanke. Et treffsikkert skrblikk p hverdagen for de som fler seg fanget av prestasjonsjaget og tidsklemma.

Ved siden av teaterkarrieren er Guri ogs mor og husmor, og har ftt kjenne p hva som skjer med kroppen nr man kjrer for hardt. Eller som hun selv sier: Jeg har sjonglert bde karriere, mann, barn, hus og hjem ikke alltid med like stort hell. Kjenner godt til tidsklemma! Har vrt i overkant bekymret og stressa. Er jeg flink nok med barna? Er jeg bra nok husmor? Er jeg bra nok i jobben? Liker folk meg hvis jeg ikke er bra nok? Liker jeg egentlig meg selv nr jeg ikke er bra nok? Og hva er egentlig bra nok? Hvem er egentlig fasiten for ditt liv? Alle andre, eller deg selv? Foredraget har Guri skrevet sammen med Linn Skber og Arne Berggren.

Send forespørsel på Guri Schanke

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen