Artist & Event

Guri Schanke

Guri Schanke er en av Norges mest allsidige artister med erfaring fra musikaler, revy, show, konserter og foredrag.

Guri er kjent for sin teaterkarriere, særlig i revyer og musikaler. I tillegg til å ha spilt store roller i en rekke teaterstykker, har hun også vært med i TV-serier som Hotel Cæsar og TV2s Skal vi danse. I 2007 vant Guri Schanke den norske finalen av Melodi Grand Prix med låten «Ven a bailar conmigo».

Hun var i 1988 med i den norske oppsetningen av Les Misérables som Eponine. I 1990 spilte hun rollen Betty Løvberg i ABC-teater-oppsetningen av forviklingskomedien Den spanske flue. En av forestillingene er udødeliggjort gjennom NRK-opptak som fremvises hvert år i romjulen. Hun har hatt stor suksess med Showgirls og Showgirls must go on, samt foredraget «Slapp av, det ordner seg!» på konferanser og eventer.

I november 2015 ga hun it sitt kritikerroste debutalbumet «Ut av mitt hjerte».

Om Guri Schankes foredrag

“Slapp av –det ordner seg” er en pep-talk for selvbildet. Både humoristisk og til ettertanke. Et treffsikkert skråblikk på hverdagen for de som føler seg fanget av prestasjonsjaget og tidsklemma.

Ved siden av teaterkarrieren er Guri også mor og husmor, og har fått kjenne på hva som skjer med kroppen når man kjører for hardt. Eller som hun selv sier: «Jeg har sjonglert både karriere, mann, barn, hus og hjem… ikke alltid med like stort hell. Kjenner godt til tidsklemma! Har vært i overkant bekymret og stressa. Er jeg flink nok med barna? Er jeg bra nok husmor? Er jeg bra nok i jobben? Liker folk meg hvis jeg ikke er bra nok? Liker jeg egentlig meg selv når jeg ikke er bra nok? Og hva er egentlig «bra nok»?» Hvem er egentlig fasiten for ditt liv? Alle andre, eller deg selv? Foredraget har Guri skrevet sammen med Linn Skåber og Arne Berggren.

Send forespørsel på Guri Schanke

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen