Artist & Event

Hans Orkester

Hans Aaseth & Hans Orkester er kjent husorkester fra TV-program som blant annet «Torsdag kveld fra Nydalen» og «Allsang på grensen» på TV2. I løpet av 12 sesonger med Allsang på Grensen, har de stødig akkompagnert de største artistene i Norge og utlandet.

De opptrer på mange ulike arrangement og festivaler, som backing for artister, som husorkester og som band til den store festen.

Hans Orkester

Om man har sett Orkesteret i aksjon, kan man merke seg at orkesteret opptrer i ulike størrelser og med en rekke forskjellige vokalister. Orkesteret kan ekspandere med stryk, blås, kor, gospelkor og store internasjonale artister mm. Dette er en av forskjellene på Hans Orkester og et band. Hans bemanner opp får å gjøre hvert enkelt oppdrag unikt og spesielt.

Hans Orkester ble startet i 2008 av kapellmester, gitarist og arrangør Hans Aaseth. Siden den tid har orkesteret akkompagnert utallige artister på TV, i studio og i live sammenheng. Dette innenfor en rekke musikalske sjangere, noe som er Hans Orkesters store styrke.

Vil du se flere bilder og videoer fra reisen til Hans Orkester kan du se deres Instagram – HansOrkester

Send forespørsel på Hans Orkester

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen