Artist & Event

High Tune Swingorchestra

High Tune Swingorchestra er et 18-20-manns storband som gir ethvert arrangement «A touch of Las Vegas» –bredt repertoar som tilpasses oppdragsgivers ønsker.

Siden 1984 har orkesteret hatt godt over 300 spilleoppdrag. Alt fra års-ball for bedrifter og skoler, til private bryllup. De har blant annet spilt på 100-års jubileet til Hotell- og Restaurantforbundet, ballet som ble holdt i anledning Dag Frølands 60-års dag for over 600 gjester. I november spilte orkesteret under Election Party på Grand–900 gjester fulgte presidentvalget i USA.

Gjennom mer enn 30 år har de swingt i alle Oslos danselokaler og ballsaler. Gjengangerne er Speilen på Grand Hotel, Sonia Henie-salen i Oslo Plaza Hotel, Storsalen i Gamle Logen, Frimurerlogen, Holmenkollen Park Hotell og SAS-hotellene i Oslo.

High Tune Swingorchestra referanser

Vi har blant annet spilt på 100-års jubileet til Hotell- og Restaurantforbundet. Her følger utdrag fra takkebrevet direktøren sendte oss i etterkant: «En hjertelig takk til orkesteret med leder og medspillere for fin medvirkning under jubileet. Innsatsen var med på å løfte arrangementet helt til topps….»

Fra Norges Motorsport Forbunds årsgalla på Oseberg Kulturhus, Tønsberg: «Takk for utmerket jobb på vår galla. Dere var helt avgjørende for at det ble så vellykket.»

Og her er et takkebrev fra typisk bryllupsjobb: «1. oktober spilte dere i min datters bryllup i Eckbos selskapslokaler. For oss ble det en feiring vi husker tilbake på med glede – noe dere bidro til i stor grad.»​

Vi spilte til dans for 550 gjester på banketten til den internasjonale Kavliprisen i Rådhuset. Arrangør Regjeringen.

Fra arrangøren av Kadettballet (Forsvarets kadettskole på Linderud): «Ville bare sende en mail og takke High Tune for en meget god jobb på lørdagen! Fikk dessverre ikke anledning til å gjøre dette ansikt til ansikt, men ville bare overbringe mye ros fra de som var tilstede på ballet. Bandet gjorde inntrykk både utseendemessig og musikalsk, noe som helt klart gjorde kvelden til en stor opplevelse for de som deltok. Kvelden ble beskrevet som å reise tilbake til en mer glamorøs og dannet tid. Vi kommer selvfølgelig til å anbefale dere videre!»

High Tune Swingorchestra på Facebook

Send forespørsel på High Tune Swingorchestra

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen