Artist & Event

Jan Monsen og Mattis Thørud

Jan Monsen og Mattis Thørud er to av trekløveret bak NRK-serien «Monsen, Monsen og Mattis». De er begge lidenskapelige friluftsentusiaster som brenner for å formidle turglede, og stimulere andre til å komme seg ut. Siden de var unggutter har Jan og Mattis elsket allsidig friluftsliv året rundt. Enten det er en kort tur i Østmarka eller en månedstur i Nordamerikansk villmark har de alltid planene klare for neste tur. I TV-serien tar de turene et hakk lenger enn de fleste, men elementene og krav til ferdigheter er mye av de samme som for en kortere tur i hjemlig natur. 

Vi får være med på flere eventyrlige månedsturer i Norge, Canada og Alaska. Sammen med Jan og Mattis deltok også Jan sin eldre bror Lars Monsen på alle ekspedisjonene, og vi får høre Jan og Mattis sin usensurerte versjon av hvordan de tre sammen har fått til det mange av oss drømmer om, og et innblikk i planlegging, gjennomføring, kameratskap og samarbeid. 

Foredrag 1 – Ville Gleder med Monsen og Mattis: 
Om fantastiske villmarksekspedisjoner, og hvordan to travle familiefedre gjør drømmen til virkelighet. 

I foredraget forteller Jan Monsen og Mattis Thørud om spektakulære villmarksekspedisjoner i Alaska, Canada og Norge. Om møter med rovdyr, det å nyte nordlyset, stillheten og øyeblikkene, om planlegging og gjennomføring av en drøm som er oppnåelig for mange. Dette er et foredrag man vil huske – og som gir ALLE lyst til å dra mer på tur! 

Foredraget spiller på at det med litt ekstra vilje og planlegging er fullt mulig å realisere noen hårete friluftsdrømmer, selv for vanlige familiemennesker med full jobb og like tett kalender som alle andre. Vi får være med på seks månedsekspedisjoner til Canada, Alaska og Norge gjennom en kombinasjon av bilder og filmklipp, mesteparten er ikke vist på TV. 

I tillegg til store naturopplevelser og magiske rovdyrmøter inneholder foredraget praktiske tips og erfaringer, og ikke minst masse humor og selvironi. 

Foredrag 2 – Hvordan sikre den gode stemningen: 
Om samarbeid og konfliktforebygging i forbindelse med krevende villmarksekspedisjoner – og i prosessen med å skape spin-offs i etterkant. 

I dette foredraget deler Jan Monsen og Mattis Thørud sine erfaringer rundt hva som er viktig før, under og i etterkant av krevende villmarksekspedisjoner, og hvilke kjøreregler man bør ha for å sikre god stemning og godt samarbeid. Disse erfaringene nyter de også godt av i jobbsammenheng. Her får du gode tips og leveregler, uten å måtte kjenne på slit og ubehag gjennom mange 30-dagers turer. Det hele er krydret med gode historier, bilder og filmsnutter fra noen av de fantastiske turene guttene har vært på, sammen med sistemann i trekløveret – Lars Monsen. 

Jan Monsen og Mattis Thørud

Snakker om er situasjoner som er direkte overførbart til hverdagen og arbeidslivet, og her vil det garantert være nyttige tips å hente for noen og enhver – i tillegg til masse friluftsinspirasjon!

Her kan du følge Jan Monsen på Instagram, og her kan du følge Mattis Thørud på Instagram

Send forespørsel på Jan Monsen og Mattis Thørud

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen