Artist & Event

Janick Løwe

Janick Løwe er tidligere profesjonell Verdensmester i sportsdans, en pasjonert leder igjennom 10 år og er sertifisert Business & NLP Coach. Han har Coachet utøvere, virksomhetseiere og ledere i næringslivet i inn- og utland til å prestere optimalt og levere topp resultater. Janick Løwe holder foredrag om det å lede seg selv til optimale prestasjoner på en jordnær og inspirerende måte. 

Som verdensmester i sportsdans har Janick bevist at hardt arbeid, skarpt fokus og en vilje til å stadig forbedre seg selv, kan føre til å nå de største høyder. Etter hans karriere som danser, har han brukt de siste ti årene i retail-bransjen i Skandinavia, hvor han har utviklet seg som en sterk kommersiell, utviklingsfokusert og resultatorientert leder.

Janick Løwe

Er sertifisert Business og NLP Coach, og jobber med utøvere, næringslivsledere for å hjelpe dem med å utvikle et fremoverlent og resultatskapende «growth mindset». Gjennom riktig mindset og forsterket evne til å lede seg selv, hjelper Janick med å skape vekst i både resultater og trivsel. 

Janick har en unik evne til å inspirere og motivere folk til å ta kontroll over sin egen suksess. Han deler sin filosofi om at suksess ikke er forbeholdt en liten gruppe spesielt talentfulle mennesker, men heller handler om ens evne til å lede seg selv innefra og gjøre ordinære ting ekstraordinært bra.

Janick´s foredrag heter «Motivasjon finnes ikke», og det vil gi deg og dine ansatte en mulighet til å reflektere over sine egne ambisjoner og inspirere dem til å ta action. Med hans inspirerende og motiverende tilnærming vil hans foredrag sette varige spor og kan være det lille perspektivet som forandrer alt, i det store bildet. Hvis du ønsker å inspirere dine ansatte til å utvikle seg selv og nå sine mål, bør du absolutt vurdere å booke Janick Løwe til ditt neste event.

  Se Janick sin Instagram profil her

   Send forespørsel på Janick Løwe

   "*" obligatorisk felt

   Type arrangement?
   Ønsker du tilbud på teknikk?
   Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

   Skroll til toppen