Artist & Event

Janick Løwe

Janick Løwe er tidligere profesjonell Verdensmester i sportsdans, en pasjonert leder igjennom 10 år og er sertifisert Business & NLP Coach. Han har Coachet utøvere, virksomhetseiere og ledere i næringslivet i inn- og utland til å prestere optimalt og levere topp resultater. Janick Løwe holder foredrag om det å lede seg selv til optimale prestasjoner på en jordnær og inspirerende måte. 

Som verdensmester i sportsdans har Janick bevist at hardt arbeid, skarpt fokus og en vilje til å stadig forbedre seg selv, kan føre til å nå de største høyder. Etter hans karriere som danser, har han brukt de siste ti årene i retail-bransjen i Skandinavia, hvor han har utviklet seg som en sterk kommersiell, utviklingsfokusert og resultatorientert leder.

Janick Løwe

Er sertifisert Business og NLP Coach, og jobber med utøvere, næringslivsledere for å hjelpe dem med å utvikle et fremoverlent og resultatskapende «growth mindset». Gjennom riktig mindset og forsterket evne til å lede seg selv, hjelper Janick med å skape vekst i både resultater og trivsel. 

Janick har en unik evne til å inspirere og motivere folk til å ta kontroll over sin egen suksess. Han deler sin filosofi om at suksess ikke er forbeholdt en liten gruppe spesielt talentfulle mennesker, men heller handler om ens evne til å lede seg selv innefra og gjøre ordinære ting ekstraordinært bra.

Janick´s foredrag heter «Motivasjon finnes ikke», og det vil gi deg og dine ansatte en mulighet til å reflektere over sine egne ambisjoner og inspirere dem til å ta action. Med hans inspirerende og motiverende tilnærming vil hans foredrag sette varige spor og kan være det lille perspektivet som forandrer alt, i det store bildet. Hvis du ønsker å inspirere dine ansatte til å utvikle seg selv og nå sine mål, bør du absolutt vurdere å booke Janick Løwe til ditt neste event.

  Se Janick sin Instagram profil her

   Send forespørsel på Janick Løwe

   Type arrangement?
   Ønsker du tilbud på teknikk?
   Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

   Scroll to Top