Artist & Event

Jørn Hoel

Jørn Hoel har vært en av Norges mest populære artister siden 80-tallet, og han synger med sin hese og sensuelle soul-preget stemmen likt på sin Tromsø dialekt som på engelsk. Jørn Hoel sitt store gjennombrudd kom da han sang seg inn i musikkhistorien med låtene «Har en drøm» og «Ei hand å holde i» på 80-tallet.

Jørn Hoel begynte å spille i lokale grupper blant annet sammen med Steinar Albrigtsen i 1970-årene. Som sanger og låtskriver kom han med sin første plate i 1982. Fire år sendere deltok han i Melodi Grand Prix med sangen «Inkululeko», hvor han kom på andreplass.

Jørn Hoel hadde sitt store gjennombrudd kom imidlertid da han sang seg inn i musikkhistorien med Trygve Hoff komposisjonene «Har en drøm» og «Ei hand å holde i» på 80-tallet. For suksessen med albumet, «Varme ut av is», ble den ubarberte Tromsøværingen med den sensuelle soul-preg stemmen fortjent kåret stil åres Spelemann under under Spellemannsprisen 1987.

Jørn Hoel har samarbeidet med Steinar Albrigtsen gjennom hele sin karriere. Sammen har de gitt ut albuene «Get Together» og «Two River On Road». De siste årene har han vært aktuell i TV-program som Korslaget, The Hit, Hver Gang Vi Møtes og Stjernekamp. Jørn var en av fem kjente artister i oppsettingen av Beatles hyllesten Love Is All You Need på Chat Noir i Oslo høsten 2018, og som senere besøkte en rekke scener over hele Norge.
De siste årene har han også blitt kjent som matskribent, vin og matentusiast.

Artist og konferansieren Jørn Hoel

Jørn Hoel er den perfekte artisten for et hvert arrangement. Hans repertoar spenner over alt fra intime ballader, soul og blues til pulserende latino låter. Den ubarberte Tromsøværingen sjarmerer ikke bare med sin hese og sensuelle soul-preget stemmen. Han er også en meget dyktig konferansier. For å låne et uttrykk fra Ole Brum når han skal beskrives; ja takk, begge deler. Han kan lede din bedrift sitt arrangement med en stø hånd samtidig som han bidrar med 1.klasses musikalsk underholdning.

Jørn Hoel på ditt neste arrangement

Ta kontakt kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event en forførerisk opplevelse med Jørn Hoel. Vi bistår gjerne med ideer og tanker om hvordan din bedrift kan benytte denne den ubarberte Tromsøværingen med den sensuelle soul-preget stemmen på ditt neste arrangement eller event – mulighetene er mange.


Send forespørsel på Jørn Hoel

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen