Artist & Event

Kasper Foss

Kasper Foss slo igjennom allerede for 10 år siden som 14-åring da han hadde arbeidsuke i TV 2 Sporten og parodierte fotballprofilene Kjetil Rekdal og Øyvind Alsaker. Siden da har Kasper hatt en rekke videoer som har tatt av på sosiale medier og har hatt ulike jobbprosjekter med både TV 2 og VGTV.

Som komiker, har Kasper først og fremst sin store styrke gjennom å improvisere på scenen ved å bytte på å være i forskjellige roller. Muligheten for improvisasjon, gjør det lettere å tilpasse seg ulike sceneoppdrag og spille på publikum i salen. Til tross for sin unge alder er Kasper kjent for å være en av landets beste imitatorer, mye på grunn av sin presisjon på ulike dialekter. Kjetil Rekdal, Øyvind Alsaker, Bernt Hulsker og Hans Olav Lahlum er noen av karakterene han har spesialisert seg på.

I 2022 kommenterte Kasper Foss to VM-kamper direkte på TV 2 Play hvor han byttet mellom å være 8-10 forskjellige personligheter underveis i kampen, samtidig som han kommenterte. Dette ble i ettertid hyllet i sosiale medier, hvor mange lot seg imponere av evnen hans til å bytte så kjapt mellom hver personlighet i tillegg til å følge med på kampen.

Kasper Foss

Er mye brukt på event i fotball- og sportsbransjen, men har blitt brukt i alle typer eventer med stor suksess. Han gjør både rene humorinnslag, men gjør også konferansierjobber hvor han snakker som seg selv i tillegg til ulike parodier. Med Kasper på scenen, kan man være trygg på at det ikke blir en dialektfri kveld – og du skal være god på å kontrollere deg selv for å unngå å bevege på lattermusklene!

Her kan du se Kasper på TikTok

Send forespørsel på Kasper Foss

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen