Artist & Event

Kjell-Ola Kleiven

Kjell-Ola Kleiven er mest kjent som programleder for Svindeljegerne på TV3. Han er en populær blogger hvor han skriver om alt som omhandler risiko til hans forhold til alkohol og livsstil. Kjell-Ola er også en populær foredragsholder og konferansier, og som mestrer både det norske og engelske språket med stil.

Helt siden tidlig på 2000- tallet har Kjell-Ola Kleiven jobbet med innsamling, strukturering og tolkning av informasjon. Kjell-Ola evner til å formidle trender og analytiske funn på en folkelig måte, og ble raskt en populær gjenganger i media. I 2017 ble Kjell-Ola programleder for Svindeljegerne på TV3. I dag er han en av Norges mest populære bloggere. Han skriver om alt som handler om risiko, hans forhold til alkohol og livsstil.

Foredragsholder Kjell-Ola Kleiven

Kjell-Ola Kleiven er først og fremst en populær foredragsholder. Han holder foredrag både på norsk og engelsk, og tilpasser alt til kunde, publikum og anledningen. Med sin særegne folkelige stil, tar han deg med på en inspirerende snakk om om risiko, svindel og hvordan du kan oppnå det uoppnåelige. Her er noen av hans foredrag:

  • Naive Norge: Foredraget handler om vårt forhold til risiko. Kleiven stiller spørsmål ved hvor enkelt det er å få tilgang til kritisk informasjon og misbruke denne. Og ikke minst hvor enkelt det er å bli en annen person. Risikoen er som kjent alltid størst når du tror at den er lavest og lavest når du tror at den er størst.
  • Svindeljakt med Kjell-Ola Kleiven: Foredraget handler om metodene som Svindeljegerne bruker for å oppsøke og konfrontere svindlere som truer vår hverdag. Du får en innføring i hvordan svindel skjer i praksis, og hvordan teknologi kan brukes spore og avsløre kriminelle handlinger.
  • Ditt beste jeg: Foredraget handler om hvordan Kjell-Ola Kleiven ble sykemeldt og avskiltet som utbrent da han var bare 23 år gammel. Legen mente at han var ferdig i næringslivet. Han forteller om hvordan han la en plan for å lykkes, og ikke minst hvordan han satte galskapen i system. Alt for å oppnå det uoppnåelige når alt virker bekmørkt. Du får en innføring i hvordan han brukte forskjellige virkemidler, for å skille det betydningsfulle fra ren støy, når han måtte prioritere for å nå sine målene.

Konferansieren Kjell-Ola Kleiven

Kjell-Ola Kleiven er også en populær konferansier, som alltid tilpasser innholdet til kunde, publikum og anledningen. Han trives godt på scenen, og artikulerende og inspirerende stil tar han alltid sitt publikum med storm. Du kan booke han for både norsk og engelsk.

Kjell-Ola Kleiven på ditt neste event!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte Kjell-Ola Kleiven på ditt neste arrangement eller event – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Kjell-Ola Kleiven

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen