om

Kjell-Ola Kleiven

Kjell-Ola Kleiven har siden tidlig 2000-tallet hatt innsamling, strukturering og tolkning av informasjon som sitt levebrød. Hans evne til å kommunisere trender og analytiske funn på et folkelig sett har gjort Kjell-Ola til en gjenganger i mediebildet. Fra 2017 har han vært programleder for Svindeljegerne på TV3. Kjell-Ola er innehaver av Norges største blogg skrevet av en mann. Bloggen tar for seg alt fra risiko-faget til forholdet hans til alkohol og ikke minst livsstil.

FOREDRAGSHOLDER SOM ENGASJERER

Et Kjell-Ola Kleiven foredrag river deg med i en snak om risiko, svindel og det å oppnå det uoppnåelige. Tilbakemeldingene fra selskaper som har booket ham som foredragsholder har utelukkende vært positive! Vi har gleden av å kunne tilby tre ulike foredrag med Kjell-Ola Kleiven ;

NAIVE NORGE

Handler om nordmenns forhold til risiko. Fra påskefjellet til terrorhendelsene i In Amenas, og ikke minst flysikkerheten. Kan man virkelig fly som Elvis eller Donald Duck? Kleiven stiller i foredraget spørsmål ved hvor enkelt det er å hacke teknologi, misbruke informasjon, og ikke minst å bli en annen person. Foredraget tar også med seg elementer fra Svindeljegerne der moderne teknologi blir brukt til å konfrontere svindlere på rømmen. Risikoen er som kjent alltid størst når du tror at den er lavest og lavest når du tror at den er størst.

SVINDLERJAKT

Dette foredrag handler om metodene som Svindeljegerne bruker for å oppsøke og konfrontere svindlere som truer hverdagen til nordmenn flest. I Svindlerjakt viser Kleiven på et folkelig sett hvordan han gjennom virket på Risk Information Group, og i Svindeljegerne på TV3 bruker teknologi med dens styrker og svakheter for å spore og konfrontere kriminelle. Vi får se hvordan svindel skjer i praksis og hvordan moderne virkemidler kan bidra til å stoppe, avsløre eller spore de samme kriminelle handlingene.

DITT BESTE JEG

Kun 23 år gammel ble Kjell-Ola sykemeldt og avskiltet som utbrent og utslitt. Legen mente at den unge dot-com-gründeren var ferdig i næringslivet. Ifølge Kleiven selv før reisen i det hele tatt hadde begynt. I foredraget tar han tak i essensen ved å legge en plan for å lykkes, og ikke minst sette galskapen i system for å oppnå det uoppnåelige når alt virker bekmørkt. Kjell-Ola Kleiven gir publikum en innføring i bruk av virkemidler for å skille det betydningsfulle fra ren støy når fokus skal rettes, og nye mål skal nåes.

KONFERANSIER

Som konferansier er Kjell-Ola Kleiven en stilren og artikulert underholder som byr på seg selv og setter kundens budskap i sentrum. Som konferansier og/eller foredragsholder kan han også bookes til å gjøre dette på engelsk.

kontakt oss knapp