Artist & Event

Knut Anders Sørum

Sympatiske Knut Anders fra Østre Toten startet tidlig som artist. I tenårene etablerte han eget band sammen med bl.a. Lewi Bergerud. Tidlig på 2000-tallet satset han på en solo karriere og sin første suksess som solo artist kom i 2004 med seier i den norske MGP finalen! 12 år senere fikk hele Norge et forhold til ham når han gikk helt til topps i Stjernekamp på NRK i 2016! 

Knut Anders Sørum er kjent for sin store stemme, sitt varme vesen og sine underfundige låter i sjangeren soul på totendialekt. Han slapp sitt første album i 2010. På det kritikerroste album «Prøysen» var det tolkninger av nettopp Alf Prøysen sine sanger. 
Knut Anders har oversatt en av John Legend sine låter, «Stay with you» til totendialekt på albumet Ting flyt, den heter da «Bli ved deg» og er en av hans mest streamede låter.

Sørum har gitt ut flere album i sjangeren «Toten-soul» som han nærmest har fått æren for å ha oppfunnet. På albumet «Ting flyt» fra 2013 kombinerte han den amerikanske soul sjangeren med tekster på totendialekt, til jubel fra kritikerne som trillet hele seks femmere på terningen. I 2016 kom albumet «Audiens 1:1» som var et samarbeid mellom Kjetil Bjerkestrand og Erik Hillestad, i 2017 kom et livealbum fra turneen samme år, og i 2019 kom albumet «Dom vonde orda». I 2021 gav Sørum ut et etterlengtet julealbum med overvekt av nye julesanger skrevet av ham!

Knut Anders Sørum til ditt neste event?

Han kan bookes solo eller med egen trio. Vi tør garantere at dette vil bli en suksess – få leverer som stemmen fra vestsida te Mjøsa!

Knut Anders Sørum på Instagram

Send forespørsel på Knut Anders Sørum

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen