Artist & Event

Loud Duo

Loud Duo kan dukke opp som en pop-up-opptreden i de mest intime settingene, såvel som i større anledninger. Med et herlig smittende humør og glimt i øyet spiller de låter du helt sikkert har hørt før, men kanskje ikke helt på denne måten.

Joakim Arnt Holmen har siden han gikk ut av McCartney-skolen i 2014 bidratt med sitt fantastiske gitarspill på store produksjoner for NRK, låter for Sandra Lyng, vignetten til Senkveld og alt innimellom. Når han ikke jobber i studio med produksjoner for Warner og Universal finner du han stort sett på scenen med flere av Norges største eventbyrå i ryggen.

Peder Øiseth er utdannet jazztrompetist fra Norges Musikkhøgskole, og har jobbet frilans i hele Norge og Europa i en rekke forskjellige settinger. Han har spilt på plater og turnert med et variert utvalg av norske artister som: Admiral P, Mira Craig, Terje Nordgarden, Side Brok, Sisi, Palace of Pleasure, Los Plantronics og Bare Egil for å nevne noen. I tillegg er han ofte å finne på store og små eventer med forskjellige konsepter.

Loud Duo

Er en duo som passer inn i de aller fleste setninger der du er på jakt et noe nytt og spennende musikalsk innslag. Det være seg bryllup, event, konferanse eller bursdag. De kan tilpasse sin settliste ut ifra deres ønsker.

  Send forespørsel på Loud Duo

  "*" obligatorisk felt

  Type arrangement?
  Ønsker du tilbud på teknikk?
  Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

  Skroll til toppen