Artist & Event

Loveshack

Loveshack er partybandet som tar deg med tilbake til tiden hvor Pat Sharp var en helt og Samantha Fox var hetero. Tilbake til tiden hvor tupert hår, trange boots og pastellfarger var kult. Tilbake til da selvkritikk var noe man ikke brydde seg noe særlig om. Ingen oppsummerer det utrolige 80-tallet bedre enn Loveshack!

Loveshack tar deg med på en forrykende musikalske tidsmaskin tilbake til 80-tallets moro. De regelrett forfører deg med sitt virtuose spill, sin lekne energi og smittende humor. Du kan forvente deg å sveve inn i deres landskap av pasteller og grorudpalmer, hockeysveiser, Ball-gensere og lakksko så langt øyet kan se. Loveshack gir deg med andre ord alt du elsket fra dette feststemte ti-året.

Det populære partybandet har spredt sitt glade og musikalske festbudskap helt siden 1998. Utallige gamle og nye 80-talls fans har gått glade og syngende hjem fra konsert med dem. Nå kan du også kaste deg med i festen, og drømme deg tilbake sammen med Loveshack!

Loveshack på ditt neste event

Ta kontakt kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event et uforglemmelig innslag fra et tiår hvor tupert hår, trange boots og pastellfarger var kult. Låter hvor Pat Sharp var en helt, og Samantha Fox var hetro. Du er garantert en forrykende stund med låter fra artister som Europe, Lionel Richie, Nik Kershaw, Van Halen, Billy Idol, Mr. Mister, Bon Jovi og mange flere. Så er du klar for å bli Loveshackifisert?

Send forespørsel på Loveshack

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen