Artist & Event

Nils-Ingar Aadne

I samarbeid med iStage har vi gleden av å presentere ”Nilsi”, som mange kjenner ham som. Han er en 1.klasses Stand-Up komiker, skuespiller, programleder. Kjært barn har mange navn. Og det kjennetegner Nils-Ingar Aadne også som komiker; morsom, variert, overraskende og en fyr som treffer bredt med humoren sin.

Siden han begynte med standup i 2003 har han blitt en av Norges mest brukte og profilerte komikere. Med over 1000 show i bagasjen gjennom de siste årene har han virkelig levd opp til VGs utnevnelse av Nils-Ingar som det nye store komikernavnet i Norge. I 2011 fikk han også Komiprisen for årets gjennombrudd.

Nils-Ingar har vært å se som fast medlem i programmet ”Komiker i Arbeid” og som sidekick for Thomas og Harald i ”Senkveld” gjennom 4 sesonger på TV2. Han har også vært panelmedlem i ”Underhuset” og programleder for flere programmer på TV2 blant annet ”Underholdningsåret”. I tillegg har han gjestet programmer som Nytt på Nytt, Brille, Klippkompaniet med mer.

Høsten 2013 reiste han på en utsolgt norgesturné og før jul 2013 har han gjort stor suksess som konferansier for Lattergalla med Bård Tufte Johansen, Johan Golden og Pernille Sørensen.

I 2016 tok Nilsi pause fra sin karriere i ett år som entertainer og satset på å trene seg opp til å bli en god skiløper. Historien forteller at han oppnådde gode resultater og mye medieomtale!

Høsten 2018 sto Nils-Ingar Aadne på scenen på Oslo Nye i en sentral rolle i en ny oppsetting av “Den spanske flue”.

Med overstrømmende energi på scenen skildrer han observasjoner fra dagliglivet og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i. I tillegg er han glad i det dagsaktuelle nyhetsbilde og lager kontinuerlig tekster med det som inspirasjon. Nils-Ingar tilpasser alltid showet til sitt publikum. Det spiller ingen rolle om det 30 eller 3000 i publikum.

Nils-Ingar passer både til korte og lengre innslag og som konferansier. Han kan også lage videoinnslag til ditt arrangement hvis det er ønskelig.

Send forespørsel på Nils-Ingar Aadne

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen