Artist & Event

Nils & Ronny

Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen er kjent som NRK-duoen Nils & Ronny. I mange år begeistret de TV-seere med sine reiseopplevelse fra hele verden med serien ”Walkabout”. Som TV-produksjonene, så ligger også Nils & Ronnys foredrag og konferansieroppdrag i skjæringspunktet mellom underholdning og det faglige når publikum inviteres med på en reise der de stimuleres til å tenke, le og føle.

Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen er barndomsvennene som møttes tilfeldig på Aker Brygge etter mange år. De fant ut at de begge bar på en drøm om et nytt reise-TV-konseptet. Utpå kvelden reiser de hjem til Nils, og tema på ved kjøkkenbordet denne natten ble ”Walkabout” med Nils til. Et reise-TV-program uten satte rammer, gitte reiseruter og et store TV-team. Bare to kameraer, ingen research og ingen planer. Helt uten sikkerhetsnett ville de reise og møte mennesker i forskjellige livssituasjoner, og fange alt på kamera. Dagen etter sa de opp jobbene sine, lånte penger i banken, og bestilte billetter til Cuba. 99 land, 5 kontinenter, 9 Gullrute-nominasjoner senere, er de fortsatt ”de som reiser der få andre tør”. Med humor og varme møter med mennesker, lager de TV som berører, inspirerer og underholder. Og de viser at verden tross alt ikke er så farlig som mange vil ha det til.

Som TV-produksjonene, ligger også Nils & Ronnys foredrag og konferansieroppdrag i skjæringspunktet mellom underholdning og det faglige. Filmklippene underbygger eller kontrasterer det verbale og brukes for å sette stemningen når publikum inviteres med på en reise der de stimuleres til å tenke, le og føle.

Foredrag med Nils & Ronny

Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen skreddersyr foredrag for kunder med behov for underholdning med mye driv og humor, men også et faglig innhold med substans. Men kanskje er det deres evner til å løfte tilhørerne opp av stolen og ta dem med ut i verden, i et foredrag med latter ttertanke og refleksjon som gjør dem unike? Her er noen av Nils & Ronny sine foredrag:

  • Et umulig prosjekt – Om det å sette seg hårete mål, og lykkes: Dette foredraget er perfekt for grupper som vil tilbringe en time hensatt i en verden så langt fra deres egen hverdag som det er mulig å komme. Her tar Nils & Ronny deg med på en histories som vil få fram både latter og tårer. Og gi deg noe å snakke sammen om lenge etter at guttene har gått av scenen.
  • Veien blir til HVIS du går – et inspirasjonsforedrag: Dette foredraget er noe utenom det vanlige. Med humor og fortellerglede gir Nils & Ronny deg en time som motiverer til å tenke nytt og annerledes.
  • Kulturforståelse – de gode møtene: Dette foredraget bidrar til å forsterke forståelsen og opplevelsen av det å ha en bedriftskultur. Det å lage de gode møtene mellom mennesker i og utenfor jobben. Hva kan JEG gjøre? Hva kan jeg bidra med for å skape et gode steder å være og virke? Som alltid formidles budskapet med humor og innlevelse.
  • Verden – er den bedre enn sitt rykte: Dette foredraget er fengslende, lattervekkende og til ettertanke. Nils & Ronny evner som få andre å bevege seg i spennet mellom latter og tårer. Og gi deg noe å snakke sammen om lenge etter at guttene har gått av scenen.

Konfransierene Nils & Ronny

Nils & Ronny er det perfekte valget for å lede ditt neste show, prisutdeling eller konferanse dersom din bedrift er på jakt etter noen som evner til å sette stemningen. Og samtidig invitere med på en reise der de stimuleres til å tenke, le og føle.

Filmproduksjon med Nils & Ronny

I spennet mellom humor og behov for å informere kan Nils & Ronny gjøre ”Walkabout” i korridorene med et med tydelig Nils & Ronny-stempel; Humor, driv og gjerne med litt faglig innhold med substans. Det kan være et møte med ledelse, ansatte, eller en manusbasert filmisk presentasjon. Skal en Nils & Ronny produksjon benyttet som en del av et event, vil de komme inn i bedriften noen uker i forveien. De er bevæpnet med kameraer, et skjevt humoristisk blikk og en klar agenda. Ofte blir dette en gylden mulighet for ledelsen til å bringe inn et nytt og viktig budskap, eller befeste verdiene som allerede finnes i bedriften.

Nils & Ronny på ditt neste event

Vi bistår gjerne med ideer om hvordan din bedrift kan benytte Nils & Ronny på ditt neste arrangement eller event. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil invitere ditt publikum på en reise der de stimuleres til å tenke, le og føle – mulighetene er mange.

Send forespørsel på Nils & Ronny

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen