Artist & Event

Nora Jabri

Hun var ikke mer enn 12 år da hun fikk sitt gjennombrudd med 3.plass i den første utgaven av Norske Talenter! Året etter ble hun etterspurt av selve Oprah Winfrey om å delta i hennes show! I 2014 vant artisten fra Gjøvik «Stjernekamp» på NRK. Etter fire år i USA er Nora nå tilbake i Norge!

Nora Jabri, som først ble kjent med sitt fulle navn Nora Foss A-Jabri, kan se tilbake på en innholdsrik karriere, sin unge alder tiltros. Tredje plass i Norske Talenter før Oprah Winfrey introduserte henne som en av «World’s most talented kids” – tre år senere kom hun på 2.plass i den norske MGP finalen. Og to år senere knuste hun alle i «Stjernekamp»…

Hun har i ettertid fullført en bachelor i musikk ved Berklee College of Music i Boston, USA de siste fire årene. Der fullførte hun en bachelor i «songwriting og performance». Nå er hun hjemme igjen og klar for nye oppdrag og utfordringer.
Nora Jabris musikalske stil er en blanding av pop/r&b og soul. Hennes bakgrunn består av en god blanding norsk og arabisk, noe som også gjenspeiles i hennes musikk og stemme. Hennes spekter innenfor musikk er bredt, og hun stortrives i alt fra pop til storband og soul.

Våren 2021 ga Nora Jabri ut singelen «Until Then» – se video under. Hennes imponerende CV til tross, hennes beste år i karrieren ligger foran henne!

Send forespørsel på Nora Jabri

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen