Artist & Event

Polyester

Polyester består av etablerte musikere og sangere fra aller øverste hylle. De har siden starten i 2000 gledet tusenvis av publikum med sine energiske og fengende konserter. Polyester elsker å begeistre sitt publikum, uansett om det er for et mindre privat selskap, eller foran et fullsatt Oslo Spektrum!

Polyester spiller party/dansesett som fenger enhver, hver gang! Repertoaret favner bredt, alt fra 70-talls disco, svulstig 80-talls moro, gullkorn fra 90-tallet og moderne hits. De underholder om du ønsker det også med sine populære middagsnummer, backer artister, eller de samler salen til musikkquiz, allsang eller annen moro.

Polyester har i en årrekke dominert eventmarkedet i Norge som party-og backingband. De har gjort diverse TV-oppdrag og vært fast husband i blant annet Popstokk i ”gullrekka” på NRK1. De er også fast band for Jahn Teigen og komper jevnlig artister som Madcon, Carola, Arne Hurlen (Postgirobygget), Lene Nystrøm (Aqua), Silya, Bjarne Brøndbo, Katrina & the Waves, Bonnie Tyler, Kurt Nilsen, Timbuktu, Morten Abel, Vinni, Atle Pettersen og mange flere.

Med Polyester på din fest er du garantert kvalitetsunderholdning som engasjerer og imponerer ditt publikum!

Send forespørsel på Polyester

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen