Artist & Event

Quizgutta

Er du klar for en jovial opplevelse, fylt med latter, god stemning og en innbitt kamp om å være best i quiz? Da er Quizgutta klare til å underholde deg og dine med sine joviale og varierte quizer- som både er og passer for alle.

Quizgutta’s filosofi er enkel. Deres eventunderholdning skal være morsom, folkelig og jovialt. Quiz kan samle de vennegjengen eller de ansatte rundt morsomme oppgaver som skaper samhold og entusiasme. 

Quizmasterene tror på viktigheten av at alle i rommet føler på mestring, og setter derfor sammen varierte oppgaver så alle i rommet, uavhengig av interesser skal kunne føle svare på flere spørsmål i løpet av quizen. 

Gjennom flere år har Quizgutta levert underholdende quizer til event, restauranter og uteliv over hele Norge, nå gleder de seg til å komme på besøk til din bedrift.

Quizgutta sine ulike pakker

  • Skreddersydd QUIZ
    Samle dine kolleger til en underholdende og jovial aktivitet som setter alle på en morsom prøve. Kanskje ekstra gøy om quizen er skreddersydd for din bedrift? Quizgutta har som mantra at alle skal føle mestring, uansett hva du er god på eller interessert i. De stiller varierte spørsmål om alt fra din bedrift, sport, geografi og historie, til TV & film og annet kjendisstoff – Her skal alle kunne delta for at sitt lag skal stikke av med seieren!
  • Dinnershow med QUIZ
    Sammen med noen av landets dyktigste musikere og entertainere har Quizgutta satt sammen et fullpakka show som både får rockefoten, sangstemmen og de små grå til å riste. Dette er den perfekte kombinasjon av show og quiz og kommer til å bli en snakkis i lang tid etter arrangementet.
  • Quizgutta er også kjent som Karokegutta
    De samme gutta kan skifte uniform på kort tid å bli Quizgutta. For mer informasjon om Quizgutta kan du trykke her.

Quizgutta på Instagram

Send forespørsel på Quizgutta

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen