Artist & Event

Rune Haraldsen

Rune Haraldsen er en ordentlig handyman med erfaring fra eget håndverkerfirma, samt en rekke store og små oppussingsprosjekter. Han er en av Norges mest kjente influensere innen oppussing og interiør, og i 2019 ledet han programserien «Oppussing på en dag» på TVNorge!

I mange år har han kjøpt, pusset opp og solgt en rekke store og små boliger. På et tidspunkt i livet tok hans glede og inspirasjon ved å pusse opp og innrede overhånd. I dag driver Rune Haraldsen det populære og kreative selskapet Eiendom og Hjem, som tar på seg mange spesielle jobber. Han er også medier i SparMax, en av Nordens største nettbutikker innen bad, hage og møbler. Han er også med på en rekke andre skandinaviske oppussingsprosjekter.

Tv-profilen Rune Haraldsen

Høsten 2019 lanserte TVNorge programserien “Oppussing på en dag.” Her var Rune Haraldsen programleder, hvor han erstattet Sinnasnekkeren som kanalens profil i denne sjangeren. Det ble 32 programmer. Rune Haraldsen er også kjent fra blant annet Eventyrlig Oppussing (TV3), hvor han har vært en av fire assistenter til Halvor Bakke. Han er også kjent fra Norske Rotehjem (TVNorge), hvor han har vært programleder sammen med Synnøve Skarbø og fra Eiendomoghjem.no. Rune er i dag hovedprofil for VI I VILLA, Norges største plattform for bolig interessenter. Her når han hver måned nærmere en million mennesker!

Foredragsholderen Rune Haraldsen

Rune Haraldsen er en inspirerende foredragsholderen med høy humorfaktor, og som virkelig setter tankene i sving, og får deg til å tenke på selve meningen med hvorfor pusse opp. Rune tilpasser alle foredrag til kunde, publikum og anledningen for foredraget, og drar gjerne historier fra hans mange TV opptredener og livet i hverdagen hvor han møter kunder på nært hold.

Rune Haraldsen på ditt neste arrangement

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du ønsker Rune Haraldsen på ditt neste arrangement eller event! Vi bistår gjerne med tanker og ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne sjarmerende handymannen på ditt neste arrangement – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Rune Haraldsen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen