om

Rune Haraldsen

Rune Haraldsen er en ordentlig handyman med erfaring fra eget håndverkerfirma, samt en rekke store og små oppussingsprosjekter. Han er en av Norges mest kjente influensere innen oppussing og interiør, og høsten 2019 leder han en ny storsatsing på TVNorge!

I mange år har han kjøpt, pusset opp og solgt en rekke store og små boliger. På et tidspunkt i livet tok hans glede og inspirasjon ved å pusse opp og innrede overhånd. I dag driver Rune Haraldsen det populære og kreative selskapet Eiendom og Hjem, som tar på seg mange spesielle jobber. Han er også medier i SparMax, en av Nordens største nettbutikker innen bad, hage og møbler. Han er også med på en rekke andre skandinaviske oppussingsprosjekter.

TV-PROFILEN RUNE HALVORSEN

Høsten 2019 lanserer TVNorge programserien “Oppussing på en dag.”  Her er Rune Haraldsen programleder, hvor han erstatter Sinnasnekkeren som kanalens profil i denne sjangeren. Det er foreløpig planlagt 32 programmer, men det kan bli mange flere. Rune Haraldsen er også kjent fra blant annet Eventyrlig Oppussing (TV3), hvor han har vært en av fire assistenter til Halvor Bakke. Han er også kjent fra Norske Rotehjem (TVNorge), hvor han har vært programleder sammen med Synnøve Skarbø og fra Eiendomoghjem.no. Rune er i dag hovedprofil for VI I VILLA,  Norges største plattform for bolig interessenter. Her når han hver måned nærmere en million mennesker!

FOREDRAGSHOLDEREN RUNE HARALDSEN

Rune Haraldsen er en inspirerende foredragsholderen med høy humorfaktor, og som virkelig setter tankene i sving, og får deg til å tenke på selve meningen med hvorfor pusse opp. Rune tilpasser alle foredrag til kunde, publikum og anledningen for foredraget, og drar gjerne historier fra hans mange TV opptredener og livet i hverdagen hvor han møter kunder på nært hold.

RUNE HARALDSEN PÅ DITT NESTE ARRANGEMENT

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du ønsker Rune Haraldsen på ditt neste arrangement eller event! Vi bistår gjerne med tanker og ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne sjarmerende handymannen på ditt neste arrangement – mulighetene er mange!

kontakt oss knapp