Artist & Event

Stig van Eijk

Det har gått over 24 siden Stig van Eijk fikk sitt store gjennombrudd som artist i Norge. I 1999 vant han den norske MGP finalen. Hans første cd-singel og påfølgende album solgte begge til gull! Reggae-artisten har også skrevet musikk for andre artister, han jobber som musikkprodusent og han er en av skaperne av barnesuksessen Trollala. I 2023 er Stig van Eijk tilbake i MGP med låten «Someday»!

I 2021 markerte Stig sitt 25 års jubileum som artist. Han markerte sitt jubileum ved å utgi hele tre nye album! Den sympatiske bergenseren har brukt korona nedstigningen til å skape ny musikk.

Samme år som han vant MGP ble han også belønnet med tittelen «Årets mannlige artist» på Hitawards. Stig jobber målrettet for å viderutvikle seg som artist, produsent og kulturformidler. Han leverer artige konserter med reggaebandet sitt til helt nedpå akustisk og tidvis melankolsk nivå. Alle aldre, ingen hindring. Reggae og sjelfull musikk er til for alle.

Stigs musikk har nådd et stort publikum, og han har stått på scener i land som England, Amerika, Portugal, Colombia, Sverige, Danmark, Tsjekkia, Israel, Spania og Australia.

Det har bidratt til samarbeid med artister verden over. Nå er Stig aktuell med fire plateprosjekter i 2019. Ett av prosjektene heter Black Ballroom, hvor musikken er spilt inn i ett av David Bowies gamle studio. Stig van Eijk skriver musikk for andre artister. Heinz Winckler vant Sør-Afrika Idol i 2002 med Stigs sang, «Once in a lifetime» (solgt til dobbelplatina, 200.000 eksemplarer). Stig skrev også fredssang for moderlandet sitt, Colombia, i 2002. Sangen ble spilt inn med symfoniorkester i Bogotá, og han ble promotert gjennom en rekke konserter og TV-shows.

Det er ingenting i verden som kan ta bort lidenskapen Stig fikk for sin musikk. Faktisk er Stig musikk. Musikken holder ham i live. Musikken er å kunne puste, for å fortsette å søke og kontinuerlig forbedre. Hans vokal og tekster gjenspeiler hans personlighet. Han er en fredelig og ydmyk sjel som ønsker det beste for andre mennesker, men med et temperament som en kriger. Sammen med sitt band The Good Fellas skaper han magiske og uforglemmelige konserter. Ingen scene er for liten, ingen scene er for stor. Stig Van Eijks musikk er ild, lidenskap, kjærlighet og håp.

Akustisk intimkonsert

Vi kan tilby flere størrelser på opptreden. Stig har gjort veldig mye akustisk, enten bare han og gitaren, eller sammen med flere musikere. Det blir en personlig intimkonsert, hvor det blir rom for både samhold og allsang. En garantert suksess.

Trollala -for de yngste!

Stig van Eijk er også en av skaperne bak barnesuksessen Trollala. Sammen med teamet sitt har de hatt flere ulike forestillinger og workshops med Trollala i fokus. Det er mange spennende muligheter som retter seg mot barn og unge (barnehager, skoler, kulturhus).

Artisten og konferansieren Stig van Eijk

Stig van Eijk har veldig mange ulike strenger å spille på. Han kan gjøre flere ting på ditt arrangement. Han gjør oppdrag som konferansier, og tilpasser hvert arrangement med kunden. Det lagt fokus på glede, samhold og humor. Dette kan også kombineres med musikkinnslag.

Stig van Eijk på Instagram

Send forespørsel på Stig van Eijk

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen