Artist & Event

Terje Sporsem

I samarbeid med Feelgood & iStage har vi gleden av å presentere Terje Sporsem, en av Norges mest drevne og allsidige komikere. Med flere tusen show i bagasjen og med bred erfaring fra både TV og radio gjør det Terje til en komiker som aldri slår feil.

Terje Sporsems evne til å blande uventede temaer med det lett gjenkjennelige, og med politisk og satirisk snert, har gjort at han de senere årene har blitt en av de mest populære komikerne vi har i landet.

Han har satt opp flere show og forestillinger som har fått veldig gode kritikker, men med forestillingen ”KRIG” etablerte Terje seg som en av Norges virkelig store showkomikere. Showet ble spilt over hele landet til publikum og anmelderne sin unisone hyllest, og høstet femmere eller seksere overalt. Våren 2017 hadde han premiere på showet «Religion» som opplevde samme suksess.

Terje debuterte på TV med skjult kamera-programmet ”Judas” på TVNorge i 2003 og har siden vært programleder eller fast deltaker i en rekke programmer; blant annet ”Skaperen”, ”9 av 10 nordmenn”, ”Grip Mikrofonen” og ”TV 2s Artistgalla”. I 2012 var han også å høre hver dag i Norges største morgenradioprogram–”P4s Radiofrokost”

Terje er gjennom årene mye brukt på event for næringslivet. Han gjør både rene humorinnslag, konferansier og musikalsk underholdning. Han er alltid godt forberedt og spesialtilpasser til hvert enkelt arrangement. Med Terje på scenen kan dere være trygg på at kvelden er i de aller beste hender.

Terje passer til korte og lengre innslag, konferansier, toastmaster, musikalsk underholdning og kan lage videoinnslag ved behov.

Send forespørsel på Terje Sporsem

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen