Artist & Event

Thomas Tvedt

Den sympatiske rogalendingen ble den store snakkisen under og etter The Voice på TV2 i år!  Han trollbandt ikke bare sin mentor Ina Wroldsen, men alle mentorene, publikum i salen og det norske folk uke etter uke!  I finalen ble han til slutt nr 2.

Lenge før finalen 26.mai begynte etterspørselen etter Thomas å komme.  Thomas har hele tiden fokusert på at han ville bli bedømt som vokalist og ikke det at han er blind.  De hundretusener som fulgte The Voice fikk uke etter uke en bekreftelse på hans unike stemme og talent!  Rent musikalsk opererer Thomas, som er bosatt i Oslo, i en crossover mellom klassisk og pop. Han imponerer når han tolker innspillinger Andrea Bocelli har udødeliggjort – like mye som når han gjør når han fremfører klassikere fra Simon & Garfunkel, Queen – og Erik Bye!

Thomas Tvedt

Er utdannet sanger, musikkpedagog og musikkterapeut ved Norges Musikkhøyskole.  Han var med på å starte den ideelle organisasjonen «Visioneers Norway», som jobber med å spre kunnskap og kompetanse om ekkolokalisering i Norge.  Han var den første instruktør innen faget her i landet! Fordi Thomas har vokst opp i en verden som i det store og hele er skapt av, og for, seende mennesker, har han gjort seg en god del refleksjoner rundt hvordan det er å leve som blind i den samme verdenen. Dette favner alt fra møter med fagpersoner gjennom hele livet, til hvordan det er å bli tilsnakket som et barn i det du skal til å gå på bussen.

Thomas Tvedt er en veldig reflektert person som (også) kan levere et (motivasjons)foredrag om hvordan det er å vokse opp som blind, og hvilke muligheter det gir.  Nøkkelordet er positivitet!

Vi i Artist & Event er stolt og glad for at Thomas nå har valgt å inngå en avtale med oss.  Sammen planlegger vi helaftens konserter på kulturhus over hele landet.  Ikke bare det, Thomas er klar for å levere en minnerik musikalsk opplevelse til firmaarrangementer og andre arrangementer.

Ta kontakt med oss for mer info om hvorfor og hvordan Thomas Tvedt kan gjøre ditt event noe for minneboka!

Se Thomas på Instagram

Send forespørsel på Thomas Tvedt

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen