Artist & Event

Tilt

«Alle» kjenner til Loveshack–i en årrekke regnet blant Norges beste partyband. Gruppens to frontfigurer etablerte for et par år siden et duokonsept som de kalte “To visemenn”. Nå har de utvidet sistnevnte konsept med trioen Tilt!

I Tilt har Svein Finneide og Aslak Johnsen fått med seg Ole Devold og dermed fremstår de nærmest som et fullt band–en trio som høres ut som noe mer…

De kjører nå med el-gitar, trommer, bass og keyboards på tracks der det trengs. Dette er perfekt på litt mindre arrangementer, eller der det er litt trangt med plass eller budsjetter. Masse energi, kjente låter fra 60-tallet og frem til i dag, allsang og dans.

I og med at alle tre også spiller i Loveshack er de enklest å booke på ukedager da Loveshack stort sett alltid er booket i helgene.

Dette er ikke en light/billig versjon av Loveshack, men et annet konsept og repertoir, med noen av de samme folka. Aslak og Svein er jo frontmenn i begge band, så energien, spillegleden og publikumskontakten er jo fortsatt der, men dette er, som sagt ikke en anledning til å få et “billigere” Loveshack.

Aslak og Svein kan også gjøre en quiz tidligere på kvelden og så kjøre i gang, med fullt partysett etter middag.

Send forespørsel på Tilt

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen