Artist & Event

Tom Hugo

Artisten Tom Hugo er nok mest kjent gjennom publikumsfavorittene KEiiNO, men før han stiftet trioen var Sørlendingen soloartist og har flere låter som blir spilt på NrkP1. Tom Hugo reiste også rundt i verden og skrev hits for Koreanske og Japanske popstjerner, og underholdt på eventer med coverbandet Radiojam. 

De fleste historiene i pop-låter er verden sett gjennom øynene til majoritetsbefolkningen, og kjærlighet blir som oftest definert som mellom mann og kvinne. Som et sideprosjekt under pandemien begynte Tom Hugo og ektemann/ ekstforfatter Alexander Olsson å skrive et knippe nye sanger der LBTQI-personer er i hovedrollen. Gjennom låtene håper paret å bidra til et mer mangfoldig pop-univers, ufarliggjøre annerledeshet i alle former og gjøre det enklere å være åpen og stolt over den man er.

Tom Hugo

Konsertforestillingen UT AV SKALLET ble fremført første gang i Kilden konserthus i August 2022, og sammen med bandet Regnbuefamilien har han spilt på Pride-arrangementer i Fredrikstad, Stavanger, Tromsø og Oslo som del av 50-års markeringen for avkriminaliseringen av homofili. Låtene blir gitt ut som album i begynnelsen av mai, og han kan opptre med en kombinasjon av disse, sine største radiohits og favoritt-covers alene eller i trio/ bandformat. 

  Tom Hugo på Instagram

   Send forespørsel på Tom Hugo

   "*" obligatorisk felt

   Type arrangement?
   Ønsker du tilbud på teknikk?
   Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

   Skroll til toppen