Artist & Event

Tom Nordlie

Tom Nordlie er uten tvil en av de mest karismatiske profilene vi har i norsk fotball, og kjent for å ha hjulpet mange fotballag fra motgang til suksess. Ved siden av sin trenerkarriere har Tom Nordli skapt seg et navn som ettertraktet foredragsholder. Hans foredrag handler om ledelse og hvordan hendelser på arbeidsplassen og i livet generelt kan brukes til en positiv endring.

Tom Nordlie vokste opp som en innadvendt og forsiktig gutt. Da hans far brått gikk bort ble han selv nødt til å ta ansvar og gjøre grep for å komme seg gjennom tapet. Tom ble kjent da Odd rykket opp til Eliteserien under hans ledelse. Han har gjort opprykk og vunnet sølv i eliteserien med Start. Han har vært en viktig brikke i å gjenreise Sandefjord som fotballby, og blitt cupmester med Lillestrøm. Tom Nordlie er også tildelt Kniksen-prisen som «Årets trener» for sitt arbeide.

Flere ganger gjennom sin karriere som trener har Tom Nordlie fått erfare hvor viktig det er å få livet på rett kjøl igjen etter motgang. Hvordan riktig ledelse kan påvirke evnen til å ta ansvar, videreutvikler det man er god på. Og hva man må gjøre med det man sliter med for å bli en god leder. I dag er Tom Nordlie godt kjent for sine morsomme og engasjerende foredrag. Her prater han om hvordan hendelser kan påvirke din evne til å ta ansvar og bli leder. Denne evnen kan du også utvikles gjennom riktig fokus, dersom du vil!

Foredragsholderen og mental trener Tom Nordlie

Tom Nordlie er kjent for å hjelpe til med å ta grep, både sportslig og mentalt. Han er også kjent for sine morsomme og engasjerende foredrag. Tom er en nær og troverdig foredragsholder. Han tar alltid utgangspunkt i egne erfaringer. Og tar deg med inn i garderoben, hjem på sofaen og bak kulissene hvor han deler av sin lederfilosofi.

I sitt foredrag deler Tom Nordli sin erfaring og sin lederfilosofi: Om hvordan takle medgang og motgang, for så å snu motgang til medgang. Han prater om situasjonsbestemt ledelse, om involveringspedagogikk, og om spenningsnivå, og konfliktløsning. Alt dette pakker han inn med humor, involvering og engasjement fra deltakerne. Foredraget egner seg godt for bedrifter som ønsker å gi ansatte inspirasjon og ny giv.
Tom Nordlie uttaler: ”Samhold, lagspill, evnen til å fungere godt med seg selv og med hverandre er viktig for å kunne oppnå resultater og sammen arbeide fram en suksessBåde suksess og fiasko styres av vår evne til å fungere optimalt som fellesskap i møte med de konkrete utfordringer vi står overfor. Etter årene i norsk fotball føler jeg at jeg vet en del om dette…”
Tom Nordlie allerede gledet mange, og ikke minst i forbindelse med arrangementer og eventer hvor ansatte trenger en ny giv. Foredraget holdes både på norsk og engelsk.

Tom Nordlie på ditt neste event

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale dersom du vil gi ditt arrangement eller event en engasjerende og humoristisk vri med Tom Nordlie. Vi bistår deg gjerne med tanker og ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne karismatiske treneren og foredragsholderen på ditt neste event – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Tom Nordlie

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen