Artist & Event

Vegard Olsen aka Short Cut

Vegard Olsen aka Short Cut, var Norges mest profilerte skikkelse for norsk ungdom, som programleder for VG-lista Topp 20 på slutten av 90-tallet.

Før det hadde han lagt bak seg en karriere som internasjonal musikkartist, med lanseringer i 11 land og turné i 9 av dem. Låta Hots for U, som ble en landeplage i 1996 førte til en Europaprioritet hos plateselskapet, sammen med jobber som modell for Jean Paul Gaultier. På scenen med Backstreet Boys, Christina Aquilera og ikke minst sammen med Ricky Martin foran 200.000 mennesker lærte kan kunsten å trollbinde publikum med energi og tilstedeværelse ulikt de fleste i norsk sammenheng. Kanskje ikke så rart han ved tusenårsskiftet ble kåret til den mest populære NRK-profilen for ungdom i forrige århundre.

Som programleder Vegard Olsen aka Short Cut han Skandinavias største festival-turne med VG-lista Topp 20, med startskudd foran 100.000 mennesker på Rådhusplassen i Oslo. Han har også mottatt Gullruten, Medierosen og Norske kirkeakademiers brobyggerpris for sitt arbeid som journalist. Det bør også nevnes Japan Price, verdens høyest hengende utmerkelse for Barne TV, der han medvirket med musikkkomposisjon og skuespill for Barnas Supershow.

Som journalist har han intervjuet alt fra superstjerner som Beyouncé til Tom Jones, og Nobelinstituttet engasjerte Short Cut som konferansier i 2001, hvilket inkluderte et intervju med årets vinner av Nobels fredspris, den amerikanske president Jimmy Carter.

På fritiden har han arbeidet som MOT-ambassadør og foredragsholder for de tre største adopsjonsorganisasjonene i Norge, der han deler sterke erfaringer som adoptert fra Sør-Amerika.

Vegard Olsen aka Short Cut

Som DJ kan det skiltes med kunder fra NIKE til NATO, samt nattklubber over hele landet i over 20 år. Ønsker man jovial personlighet, erfaring og sprudlende scenekunst med musikkinnslag fra de siste tiårene er valget enkelt.

Se Vegard «Short Cut» på Instagram

Send forespørsel på Vegard Olsen aka Short Cut

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen