Artist & Event

Anine Stang

Anine Stang er kjent fra blant annet Det Store Korslaget på TV2, Melodi Grand Prix, Beat for Beat og flere plate utgivelser de siste 15 årene. Etter å ha bodd flere år i Los Angeles har hun nå flyttet hjem til Norge.

Hennes seneste single «We Got The Love» havnet på topp ti på virallisten på Spotify, og flere av låtene hennes har hatt høy radiorotasjon.

Musikken hennes har fått internasjonal oppmerksomhet, singelen «Trying You On», som ble blant annet hyllet av den amerikanske bloggeren Perez Hilton. Musikkvideoen til singelen lå blant topp ti i flere uker hos MTV. Videoen til «Dominoes» vant ”Award of Excellence” og ”Best Cinematography” på Los Angeles Movie Awards i 2012. ”Dominoes” var også nominert for beste musikkvideo på ”The UK Film Festival” i 2012. Hun har turnert i USA og spilt på scener som The Viper Room i LA og Splash i New York.

I Norge har hun spilt på flere større arrangementer og festivaler som NRJ In The Park, By:Larm og Hafslund Miljøfestival.

Event

Sammen med multiinstrumentalist Christoffer Furuheim leverer hun en unik musikalsk opplevelse til ditt event. Kjente coverlåter i egne akustiske versjoner tilpasset ditt arrangement. Anine kan også medvirke som gjestevokalist akkompagnert av husband.

DJ

Anine er også DJ, og kan bli booket som bare DJ, eller vi kan levere en pakke der hun både synger og DJ’er.

Samarbeid med Anine Stang

Anine Stang er også aktiv I sosiale medier, med en stor og voksende følgerbase. Vi bistår gjerne med ideer om hvordan din bedrift kan samarbeide med denne sprudlende og kreative jenta. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale rundt mulighetene som finnes – enten det er som konferansier, foredragsholder og talskvinne eller som en del av markedsføringen for din merkevare!

Se Anine på Instagram

Send forespørsel på Anine Stang

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen