Artist & Event

Arne Hjeltnes

Vossingen Arne Hjeltnes er blant Norges mest folkekjære TV profiler. Hans karriere i TV-ruta startet i 1990 på NRK, men det var med ”Gutta på tur” på TV2 fire år senere han ble allemannseie som TV underholder. Arne kan se tilbake på en lang karriere som også inkluderer ledende stillinger i reklamebransjen og som politiker i Høyre.

Arne Hjeltnes er elsket av mange for sin folkelige stil hvor gode humoristiske kommentarer sitter løst. Han er samlende og engasjert og blant våre beste når et arrangement skal bindes sammen – som konferansier/toastmaster. ”Gutta på tur” ble sendt på TV2 fra 1994 til 2002. Senere har serien kommet tilbake med nye turer og gjester og så sent som i 2020 sender TV2 en helt ny sesong med Arne, som har med seg sin faste trio; Bjørn Dæhli, Vegard Ulvang og Arne Brimi.

Konfransieren Arne Hjeltnes

Arne Hjeltnes er den perfekte konferansier/toastmaster for et hvert arrangement! Med sin lune formidlingsform ispedd humor, binder han sammen ditt arrangement på en trygg og god måte. Arne har mange års erfaring med å lede store og små events. Hvis nødvendig kan han gjøre dette på engelsk.

Foredragsholderen Arne Hjeltnes

Han har begeistret og engasjert publikum som foredragsholder i en årrekke! Han holder foredrag om ulike temaer basert på egne erfaringer – være seg relatert til jobb for fisk og reiseliv i Asia og New York, eller aktuelle temaer innenfor markedsføring og kommunikasjon. Han gjør dette gjerne med en underholdende og kåserende vinkling.

Arne Hjeltnes har gitt ut flere bøker og to ganger vunnet prisen som beste programleder under Gullruten.

Send forespørsel på Arne Hjeltnes

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen