Artist & Event

Assad Siddique

Assad Siddique startet sin karriere som programleder i første sesong av Midt i Smørøyet på NRK på slutten av 80-tallet. Han utdannet seg så til å bli Norges første flerkulturelle eiendomsmegler fra BI, men fant fort ut at hans mening med livet var å underholde.

Siden hans karriereskifte i 2003 har han vært å se i et mangfoldig utvalg av tv- og filmproduksjoner og han hadde en fast rolle i Hotel Cæsar på TV2 helt til serien ble avsluttet.

I tillegg til å være en levende engasjert konferansier, er han opptatt av å krydre ethvert event med humor og overraskelser. Hans unike evne til å skape en god atmosfære hvor alle føler seg ivaretatt gir et miljø og en stemning som får deg til å trives.

Assad Siddique passer til alle slags konferansier og toastmasteroppdrag og jobber gjerne med å implementere konkrete saker relatert til oppdragsgiver med humor, også i form av skjult teater og korte videoinnslag om ønskelig. Som flerkulturell artist er det også viktig for Assad å bryte tabuer og han bruker gjerne sin etniske bakgrunn som underlag for kundetilpassede ablegøyer.

Kvalitet i gjennomføring, fleksibilitet i utforming–med Assad som konferansier får du en annerledes opplevelse som vil gjøre inntrykk; godt inntrykk.

Send forespørsel på Assad Siddique

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen